Monday, May 19, 2014

Diip käsitööring


 Kuigi ikka veel poolik, siis mulle tundub, et Diibi terrass hakkab juba looma. Juba minema seda õiget nägu. Nii nagu mulle meeldib. Suvised nurmenukud laudadel ja imeilusad kastid elupuudega piirdeks. Ma ju tean, et Marek on kuldsete kätega ja pole asja, millega ta hakkama ei saaks, aga need kastid...vot need on mu meelest tase omaette. No lihtsalt nii ilusad, et ma võikski neid vaatama jääda:) 


Tulge meile külla! Toredad teenindajad ootavad. Kohe varsti valmib uus suvisem menüü ning kokteilikaartki saab täiendust. Head kohvi pakume me iga ilmaga. Sees ja väljas. 

Kahjuks läheb sel nädalal meilt töölt ära ka üks tore tüdruk. Välismaale. Selleks puhuks sai talle tilluke kingitus tehtud. Ei midagi erilist, aga ma usun, et piisavalt diip. Tibiks saamise stardipakett. Inside joke;) 

Sel ajal kui mina kaste pruuniks võõpasin, chillis Ida nagu juba öeldud terrassil. Paigal püsib ta vaid nii, kui talle mõned kamapallid mängimiseks (jälle see söögiga mängimine, eks!) ette anda. Muidu on ta nagu keravälk sekunditega ühest terrassinurgast teise jõudnud või ronib juba millegi najal püsti. 


 Enam ei saa teda sekundiks ka omapäi jätta. Kuid ma ei kurda.* Mul on hea meel, et ta on just selline nagu ta on. Maailma kõige armsam laps:) 

*Kurdan ikka, ma teisiti ei oskagi, aga samas olen ma õnnelik. Huvitav, kui ma nüüd tal muudkui sabas pean jooksma, kas ma nüüd saan lõpuks peenikeseks? 

6 comments:

  1. no muidugi on need elupuukastid ilusad, jessas, mõtle, kes värvis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda minagi mõtlen, et minu puudutus need kastid ju ilusaks tegigi:D Mitte et Marek võiks au endale saada

      Delete
  2. Issand ma nii tahaks seal Diipi välikohvikus veinitada ja kohvitada ja midagi maitsvat süüa. Tule või ekstra selle pärast pealinna :)

    ReplyDelete
  3. Kuna laua kinni panen meile;)

    ReplyDelete
  4. Mul on peaaegu 9-kuune põnn, kes liigub ka tugede najal ja keda pidevalt on vaja taga ajada ja paha pealt ära tuua. Saledaks saamine ei paista kusagilt, jooksu pealt õnnestub suhu toppida vaid saia ja šokolaadi (ja muud väheväärtuslikku aga kaloririkast). Aga ära kaota lootust... :D (ma võtsin rasedusega juurde 29 kilo, peale sünnitust läks kiirelt 21 kg, need alles jäänud 8 on siiani alles ja mõned sõbrad tagasi ka kutsunud). Aga lootust ei tohi kaotada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on 30 lisakilost veel alles no...min 5kg. Ma veel ei anna alla, veel mitte:D

      Delete