Sunday, May 11, 2014

Kõige parem emadepäevakink!


See, et Ida öösiti ei maga, ei tohiks kellelegi üllatusena tulla. Eile kui me õhtul koju jõudsime, vajus Ida kell kümme magama ja magas nagu nott, nii et mitte midagi teda ei seganud. Meie Marekiga istusime üleval kella üheni ja mõtlesime, et küll homme tuleb üks hull päev, sest Ida ärkab ju juba kella kuue paiku. Ja lisaks veel öised ärkamised.
Esimene kord tegi Ida korraks silmad lahti pool viis, sõi natuke ja jäi meie üllatuseks kohe magama. Hommikul ei suutnud ma kuidagi uskuda kui Marek ütles, et kell üheksa läbi on. Ida magas ikka veel. Ta oleks veelgi maganud, aga meil oli vaja laevale vastu minna ja surnuaeda ja... Ühesõnaga me ajasime Ida ise üles. Sellist asja ei ole viimase kolme-nelja kuu jooksul küll juhtunud. Ida magas kauem kui meie. 

Paremat esimest emadepäevakinki poleks osanud soovida! Me peame vist rohkem reisil käima;)

                       
Milleks kallid mänguasjad kui saab oma kingi nätsutada. 2in1. Ja emadepäevaks oli Idale lausa uus kostüüm soetatud (tädi Merle abiga). Oi, see laps saab vist ikka korralikult ära hellitatud. 

                                      
Ei osanud ma Idalt veel emadepäevakinki oodata. Aga hommikul ootas mind voodis selline armas jänesepere. Ida ikka oskab vahvaid kingitusi valida. Tubli tüdruk;)


                             
Ei, me ei sõida ilma turvatoolita.  Me ootame sadamas vanaema. Lihtsalt Ida oli vist nii väsinud, et jäi isegi seisvas autos süles magama. Seda pole varem juhtunud. 
See, et mina nii rääbakas välja näen, noh sellel on mitu selgitust. Esiteks ei jää ma ju fotodele liiga tihti oma kaunimast küljest. Ja teiseks jäid kõik mu meigiasjad ja ka kamm (meil on kodus vaid üks kamm) Rootsi. Ma hakkan juba ära harjuma, et ma fotodel selline olen ning jonnakalt arvan, et päriselus olen ma siiski imekaunis.

                              
      Tädi Merle hoolitses selle eest, et Idal oleks emadepäevaks ka teine outfit, 
sest üks korralik tütarlaps ei ole ju pidupäeval vaid ühe kostüümiga ja tegi ISE sellise sinise kleidikese. Kahjuks on Ida selle jaoks juba natuke liiga suur:(

No comments:

Post a Comment