Wednesday, March 30, 2011

Käib töö & shopping koos

Jah, tõsi ta on, et iga kord kui ma satun kas tööasjus või mingil muul põhjusel Norra, katsun ma ikka näpistada kasvõi pool tunnikest, et H&Mist ja IKEA'st läbi astuda. It's a definite MUST!
Minu kurbuseks tuleb tunnistada, et seekord jääb Ikea vahele. Väga lihtsalt põhjusel. Lennukisse tohib minna vaid 15kg kohvriga ja minu kohvris on seekord vabad kilod broneeritud.... trummipõrin...pinge...põnevus...beebiriietele. Jah, just nimelt beebiriietele!

Seega pärast töiseid kohtumisi (horoskoopi uskudes võivad neist välja kujuneda väga olulised kohtumised, mis edaspidi kasu tooma hakkavad:P Ja mina ju ometi usun horoskoope! Igaks juhuks surun pöidlad ka pihku!) suundusin ma otsejoones H&Mi lasteriiete osakonda. Kaasas pikk nimekiri instruktsioonidega ja Heily mehevend. Nagu te juba aimama hakkate, siis beebiriided ei olnud muidugi mu enda tarbeks, vaid puhas tellimus. Tibake ehk krutskeid täis sõbrannalt, kes see teine võiks saata täiesti lasterõivaste võhikust inimese oma lapsele riideid ostma.
Ma usun, et me võisime riiulite vahel üsna naljakas vaatepilt olla. Paberilt sõrmega instruktsioone taga ajamas ja riiete vahel tuhlamas. Püüa sealt asjade vahelt oma jõu ja nõuga leida "Bukse & lue, str 50, artikkel 6693-8, 199,-" ja muud sarnast.

Mitu korda pidime me Heilyle helistama, et üle küsida, kas rohelise asemele sinine sobib ja kas roosa ja sädeleva trikoo asemel täpiline ja Hello Kittyga sobib.
Heily oli ilmselt juba naerukrampides kui ta telefon jälle helises. Aga no püüdke ise minna esimest korda elus lasteriiete osakonda riideid ostma, lapsi omamata:)

Lõpuks tundus mulle siiski, et sain missiooniga hakkama. Eks see selgub hiljem, kas ka tulevane ema tulemustega rahul on või pean ma kogu selle hunniku sipukaid ja pluuse enda jaoks hoiule jätma.

Ja kuigi poes karjusid erinevatel riiulitel ja riidepuudel hilbud minu nime ja meelitasid/keelitasid mind suurte ahvatlevate allahindlussiltidega, jäin ma seekord nende vastu ükskõikseks. Ma ei langenud nende lõksu. Aga et ma ikka täiesti H&Mitult ei peaks koju tagasi minema, lubasin ma endale ühe tagasihoidliku komplekti käevõrusid.
Ja Janekile tillukese üllatuse;)

Kokkuvõttes ei saa ju öelda, et reis möödus täiesti shoppinguta, sest H&Mis sai ju käidud ja tööriistapoes ka. Neete ja puure ostmas:D

4 comments:

  1. Tegelikult mu eesmärk oligi sind keerulisse olukorda panna, et vaadata, kuidas sa välja ujud :P Tundub, et said vist hakkama... Aga sinna poodi ma tahaks!!! Äkki pakid mind järgmisel korral kohvrisse kaasa?

    ReplyDelete
  2. kuule ma seal poes hakkasin isegi mõtlema, et küll on kahju, et mul pole tillukest tütart, kellele kõiki neid roosasid ja lillelisi ja sädelevaid ja säravaid asju osta:D

    ReplyDelete
  3. Ma hetkeks tõesti juba lootsin, et kas tõesti ometi, aga no mida... Nojah, kui see kõik oleks olnud nii, küllap ma ehk ikka otse oleks sellest kuulnud, mitte läbi blogi.

    ReplyDelete
  4. Truly no matter if someone doesn't understand after that its up to other users that they will assist, so here it occurs.
    My website :: Trampoline With Enclosure

    ReplyDelete