Thursday, October 8, 2009

Koht nr 6 - MUTRIKESE auto?!


Iga päevaga tundub mulle, et töö Suures ja Tähtsas Ettevõttes on mäng minu ajudega. Justkui keegi veaks kihla, kuna potil kaas ära keeb, kuna Mutrike ise valge paberiga kõigi Tähtsaid Inimesi rõõmustab. Kogu aeg ja viimati mitte väga hiljuti oli Elusuuruses Draama parkimiskohtade üle. Pargitakse valesti ja kellegi kohale ja issand jumal...hea et taevas alla ei kukkunud! Hea-Tasemega-Valvur/Asjaajaja/Koordinaator oli väga varmas kohe kedagi sõimama, kui "vale" koha peale oli pargitud, meil on reeglid! Kui sai räägitud, et EI OLE mõtet isanime, kaalu ja pikkusega parkimiskohti teha, las igaüks pargib järjest vabale kohale, oli see halb mõte. Organiseeritus peab olema! Reeglid!
Mutrike tuli hommikul tööle, parkis ennast ilusasti reeglite järgi kohale number 7. Mutrike käis lõuna ajal ära, tagasitulles avastab, et koht nr 7 on hõivatud Hea-Tasemega-Valvur/Asjaajaja/Koordinaator auto poolt. Kuhu jäid reeglid? Organiseeritus? Kord?
Üks Natuke Tähtis Inimene parkis ennast valesti, ega talle keegi seda ei ütle. Tema võib! Pole probleemi, pole hullu! No pole ju vahet väga! Ma kujutan ette, et varsti tuleb keegi Mutrikesele "kohta kätte näitama", sest Mutrike on valesti parkinud. Nii ei tohi! Oli ju kokkulepe! Aga Mutrike ei tohi vihastada, et reeglitest kinni ei peeta.
AAAAAAARRRRRRRGGGGHHHHH!

Kardinadraamat ei hakka vist mainimagi:D
Kuklipidu ka?

No comments:

Post a Comment