Thursday, November 27, 2014

No kui just keegi peaks tahtma mulle jõulukinki teha...


Nägin eile netis sellist vene linttehnikas tehtud pilti ja nägin isegi öösel unes, et mul oli seljas sama pildiga must kleit. A-lõikeline, pikkade varrukatega. Ma ei saa seda unes nähtud kleiti enam peast. Ma tahan sellist kleiti.

Kust ma selle saan? Kas jõuluvanale kirjutamine aitaks? Appi! Ühtäkki on nii raske naine olla...sest mul ei ole sellist kleiti.  Aga on vaja:) 


Ja kui ma seda unenäo-kleiti ei saa, siis mu soovid läksid just suuremaks. Ma tahan sellist kleiti nagu sel pildil. Ma käiks sellega 24/7. Hea, et unistamine tasuta on, aga tõesti, see kleit on ju suurem kui elu. 

13 comments:

  1. et sul oli siis kleidi peal see pilt, mis siin postituses?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just. Päeval nägin seda pilti netis ja öösel oli mul juba selle pildiga kleit. Hommikul ärgates vaatasin lootusrikkalt garderoobi, aga ei midagi, pidin tõdema, et olin und näinud.

      Delete
  2. FBs on selline leht nagu Evelini tikand. Äkki on abiks unenäo realiseerimisel? :)

    ReplyDelete
  3. Selliseid asju ei kingita, need tuleb siiski osta, sest harjuge sellega et blogijad ei pea kõike saama tasuta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii armas, et sa püüdsid vaimukas olla, kahju vaid, et välja ei tulnud. Aga A for effort:)

      Delete
    2. Vahel kohe ei saa aru, kas tegemist on nii peene huumoriga, et ma ei mõista või ongi kommenteerijal tõsi taga! Naerma ajas nii või teisiti! :)

      Delete
  4. Mina näiteks sooviksin pilti oma maamaja taustal, kus ma olen riietatud ratsaülikonda ja piits oleks ka käes. Jalas oleks mul heast nahast saapad ja pintsak väikese ruuduga inglise villasest. Pintsaku all valge dzemper... Veel unistan ma neljast lambast, kes minu eest muru niidaksid ja pisikesest kanamajast ratastel, mõne kanaga, kes mulle muneksid iga päev mõne muna, siis unistan ma veel ilusast inglise stiilis kasvuhoonest, mis oleks rohelise metalliga klaasist ja kõrge kivist vundamendiga. Muide sellist kasvuhoonet nägin ma unes mõni nädal tagasi. Nii hea on ju unistada. Kõigil, isegi blogijatel. :DD kaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mingi unistuste rubriik hakkab tekkima vist---

      Delete
  5. Ükskord ühes FB käsitöö grupis soovis kellegi mees endale heegeldatud mesilase kostüümi
    Sellele järgnes pikk arutelu detailide ja hinna üle. Ma ei tea kahjuks, kas ta selle lõpuks sai ka või ei. Aga eesti käsitöölised on uskumatud tegelased, kindlasti leidub nende seas keegi, kes ka midagi sellist valmis nokitseks. Hinda vist ei julgeks küsidagi. :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tegelt???? Isver, ma juba ammu arvasin, et sa imenaine, a nüüd on viimnegi kahtlus kadunud. Oledki imenaine!

      Delete