Monday, January 4, 2010

Vaprad ja Ilusad Eesti moodi


Mutrike on nii kaua olnud metsas, et oli tänaseks juba unustanud igasugused tööalased draamad ja suhete pöörised. Kas need üldse eksisteerisidki? Või olid need vaid Mutrikese peas? Täna aga kuulis Mutrike ka veidike klatsijuttu ühest Teises Linnas asuva Suure Ettevõtte Suhetest. Seal eksisteerivad sellised suhted, et meie Suure ja Tähtsa Ettevõtte Tatraveskite jaoks oleks see lausa magustoit, unistuste töökoht, paradiisi sattumine. Siin Kuningriigis on vaja sellise leveli jutud välja mõelda, aga seal tuleks need lausa peopeal kätte. Vaprad ja Ilusad Eesti moodi. Sweet!
Et kõik ausalt ära rääkida tuleb tutvustada natuke ettevõttes töötavaid inimesi.
1. on olemas firma omanik - soliidses vanuses meesterahvas. Mitte kõige atraktiivsem, aga ilmselgelt jõukas, seega ka ahvatlev saak.
2. on olemas firma finantsjuht/juhatuse esinaine - keskealine naisterahvas, enam-vähem vist atraktiivne.
3. on olemas firma transpordiosakonna juht - 30-aastates meesterahvas, kes enne transpordiosakonna juhiks saamist oli tilluke mutrike. mittekeegi.
4. on olemas firma assistent - peaagu 30-aastates naisterahvas, enam-vähem vist atraktiivne, suuresti tänu mikrominiseelikutele ja sukkadele.
5. on olemas firma logistik - 30-aastates naisterahvas, üsna atraktiivne.

Kõige pealt magasid omavahel firma omanik ja finantsjuht. See oli suur saladus, millest kõik teadsid. Siis otsustas firma omanik natuke korralik olla ja oma "päris" naisTega kodu mängida. Finantsjuht ei tahtnud oodata ja kuidagi sujuvalt sattus tema haardesse tilluke mutrike, kellest tänu uuele suhtele sai transpordiosakonna väga tähtis juht. Mõnda aega mängisid nad õnnelikult koos kodu. Või mängivad siiani, aga sellisel juhul mitte enam nii õnnelikult, sest firma juubelil hakkas transpordiosakonna väga tähtis juht nillima logistikut. Kutsus spaasse ja veini jooma. Kaine peaga veel kinnitas üle, et pakkumine on ikka veel jõus. Kui nad peaksid koos spaasse minema, huvitav mis ametikohaks peaks transpordiosakonna juht valmistuma? Naiste viha on ju teada... Võib olla koondatakse?

Samal üritusel viskas firma omanikule silma peale firma assistent. Kus tegijaid seal nägijaid. Uut paari on nähtud mitmeid kordi õhtul koos töölt lahkumas. Salaja, et keegi ei näeks, aga siiski piisavalt amatöörlikult. Muidugi on võimalus, et nad lihtsalt mingil tööalasel põhjusel sõitsid koos ära, kõik tugineb ju hetkel vaid oletustel, eks kindel saab olla alles siis kui assistendist saab näiteks müügidirektor. Smart move, kas pole? Aga kui vana arm ei roosteta ja juhatuse esinaine ikka natuke veel firma omanikku nillib, kas ulatab tema käsi ka kätte maksma assistendile? Ja mis saab logistikust?

Ka Mujal juhtub asju.


Mis saab edasi?
Kes saab edasi?
Kes saab tagasi?
Kellega saab edasi?
Kauaks?
Miks?
Kuidas?

JÄTKUB....

Oh saaks vaid meie Suure ja Tähtsa Ettevõtte Tatraveskid ja Lõualõksutajad sellele päris-elus seebikale kaasa elada...Ohh, nad oleksid õnnelikud. Ahh, neil oleks arutamist. Uhh, neil oleks põnevust.

Igatahes soovib Mutrike kõigile kirglikku, põnevat, intrigeerivat, mahlast, segast uut aastat! Et oleks millest rääkida. Et oleks millest kirjutada. Ja et igav ei hakkaks.

No comments:

Post a Comment