Friday, January 22, 2010

It's not what you wear - it's how you take it off


Mutrike ja Saara kohendasid peegli ees meiki kui Tatraveski tööle saabus. Selle asemel, et öelda "tere", vaatas Tatraveski Saarat ja kobises mokaotsast:
"Issand, Saara, paljad käsivarred ja dekoltee puha!" Mutrike ja Sara olid sõnatud ja jäid vaatama Saara hirmpaljastavat riietust - ilus põlvini kootud villane kleit; triibuline, poolvarrukate ja ümara kaelusega. Ei midagi paljastavat ega šokeerivat. Lihtsalt ja korrektselt ILUS. Järelikult liiga ilus. Valus vaadata!
Mutrike vaatas peeglist ennast - jalas retuusid, ülepõlve saapad, lilleline sitsikleit, poole lühem kui Saaral, PALJAD käsivarred ja kampsun-sall poolvarrukatega selle peal. Täiesti mitte-sobivalt riides ja sama paljas kui Saara. Ometigi ei öeldud Mutrikesele midagi. Kas päästis Mutrikest kõrge kaelus sitskleidi all või on Tatraveskid juba Mutrikese kohapealt nii alla andnud, et ei viitsi enam lihtsalt ennast ärritada? Ju nad on käega löönud, et mis sa ikka lolli kallal õiendad, ta ju teistsugune, mis sa ikka talt saada tahad.
Mutrike vaatas veel kontoris ringi. Tilluke Tatraveski - uus asjaajaja-assistent- oli ka paljaste käsivartega. ja dekolteega. Sellisega, et ikka kohe oli. Must pitspesu isegi torkas silma. Kõige suurem Tatraveski kannab sama dresscode'i - nagu kummardab, nii on näha, mis pesu selgas. Aga nemad ei ole paljad. Paljas on õnnetu Saara, sest tema on "paljastuses" näeb hea välja.
Aga Tatraveskitele on sellised kenad inimesed pinnuks silmas, nagu närimata kont, keda klatsida, kelle kohta sosistada ja kellele tapvaid pilke saata.
ženja Fokin võiks teha stiilipäeviku erisaate ja appi tõttata ühele stiilitule töökollektiivile. Küll oleks tore vaadata lateksretuusides, poolsaabastes ja kleidikestes Tatraveskeid.
Jäägem moodsaks!
Peale selle juba Coco Chanel ütles, et selleks, et olla asendamatu, tuleb olla teistsugune. Coco Chanel ruulib - tark naine;)

1 comment:

  1. "Peale selle juba Coco Chanel ütles, et selleks, et olla asendamatu, tuleb olla teistsugune. Coco Chanel ruulib - tark naine;)"

    Sedan'd küll, sedan'd küll... Hiljuti küll vist asendatavaks hinnatud? Milline võiks välja näha asendamatu Mutrike? Kas see on midagi sellist, mida võõra sõnaga oksüümoron tähistatakse? Noh, nagu avalik saladus või süütu vanaema?

    ReplyDelete