Saturday, December 19, 2015

Kuidas lihtsate vahenditega Norra moodi trendikas olla / The trendy Norwegian girl starter pack



Ei saa sinna mina midagi parata, et Norra naiste moetrendid (eesotsas spordiriietega nagu te ju teate)  mind ikka muigama ajavad. Hetkel on tänavapildis talvemoe trend. Norras on trendikaks väga lihtne saada. Vaja on vaid kilomeetripikkuseid ripsmepikendusi, isepruunistuvat kreemi, suurt salli, karvase äärega parkat, uggse ja voila! Tulemuseks on trendikas Norra tüdruk. 
Ärge mõistke mind hukka. Ma tahaks hetkel väga endale ripsmepikendusi (aga kas need peavad olema kilomeetripikkused?). Spray tan on ka mu jaoks täitsa ok, kuni inimesed ei näe välja nagu inimsuuruses porgandid. Suured sallid on väga ägedad ja parkadele ma ei pea kaitsekõne enam ilmselt kirjutama. Uggsidki on väga mugavad ja mõnusad, aga noh... lihtsalt naljakas on, et pea iga teine Norra (noorem) naine on hetkel sellisesse talvemoetrendi nakatunud. 
Advanced mudelid tulevad lisavarustusega, alates silikoonrindadest/huultest ja lõpetades Michael Kors kotiga, aga stardipakett koosneb neist viiest komponendist. 

I'm sorry, I cannot help it that the Norwegian fashion trends make me laugh a bit (you already know what I feel about "joggebukse" ). At the moment it's winterfashion time. It's very easy to be a trendy Norwegian girl. All you need is million miles long 3d lashes, spray tan, a big scarf, parka with fur and uggs. Put it all together and voila! the result is a trendy Norwegian girl.
Don't understand me wrong. I would like to have lash extensions (but do they really have to be that fake to be trendy?), spray tan is also okey as long as people don't look like humansize carrots (don't the carrots own a mirror?), parkas and scarfs are my huuuuuge favorites and I have nothing bad to say about UGGs, but you know...it's just funny how every second girl on the street is wearing the same "starter package".
Advanced models come with some extras, like silicone in their lips or breasts and a Michel Kors bag, but the simple "starter pack" starts with these five basics.

9 comments:

  1. Mul on Didriksonsi karvase äärega parka ja 2 sorti Uggisid, Michael Korsi asemel Marc Jacobsi käekott, peaaegu olen trendikas :) Parkaga praegu Eestis küll tiba palav, aga Uggsid on ainsad jalatsid mida ma jalga suudan pressida praegu peale jalatraumat. Need järele tehtud Uggsid mulle ei meeldi, mis on fliisist või jumal teab millest ja mis on tavaliselt nii lääpa tallatud välimusega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marc Jacobsi koti pärast oleks ma nõus tapma:D Aga sulle tuleb jah vaid 3d ripsmed ja spray päevitus lisanda ning oled 100% trendikas:)

      Delete
  2. Jopede puhul lisaks et igal teisel on just see Svea jope, mis välja näeb täiesti keskpärane aga maksab ca 400€.
    Kunsttissid lasi just mu 23aastane kolleeg endale paigaldada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! Mul on terve hommik kummitanud, et mis selle jope nimi oli ja no ei sähvatanud. Jp, kindlasti peab olema Svea jope, muidu oled 97% trendikas;)
      Aga su kolleegil on ikka kogu stardipakett olemas eksju? 3D ja spray tan ka ikka?

      Delete
    2. :-)
      Tundub igati pragmaatiline lähenemine talveperioodil valitsevale sinakas-valkjas-kanakints-jumele ja viletsatele ripsmetele (Eestis ju samamoodi).
      Juuksepikendused v6i lausa parukas oleks ka hea lahendus neile, kes mütsi ei armasta kanda ;-)

      Delete
  3. Võta heaks ;)
    Jaaaa lisaks tatoveeritud kulmud :D
    Tegelt ta jumala tore tüdruk ainult et tuunitud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jp jp, kulmud ka:) tglt on mul endal siin samasuguseid tuunitud sobrannasid/tuttavaid, ääretult toredad ja südamlikud inimesed, lihtsalt tuunitud:)

      Delete
  4. S.K

    Meil siin tartus, ühest kindlast linnaosast pärit tüdrukud on koopiad.
    Samas mis mul vahet, ise käin enda mugavuse järgi riides:).
    Ma olen päris kaua siin mõelnud, et mul oleks Svea lehelt miskit tarvis..
    Iroonilisel kombel aga mitte seetõttu, et see popp on. Sobiks minuga või nii:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilgun mis ma ilgun, aga jopest ära ei ütleks. Tundub ju tglt mõnus ja soe

      Delete