Thursday, December 17, 2015

Mombie puhkus


Hiljuti külastasin ma sellist väikest spaad Viimsis nagu Lavendel Spa hotel. Ma peaksin praegu siin hüüatama, et kui teil pole veel jõulukink oma emale/õele/mehele/naisele ostetud, siis see on "hea kingiidee" (noh sellepärast, et saaks teada, mis siis:) Okei, ma nii ei hüüata, lihtsalt soovitan soojalt. Kui olete minusugune mombie, kes vajab natuke ülesputitamist ja vaikust, siis see väike spaa (link) on just teile. 
Näohoolduses ärkasin ma (vähemalt) kaks korda oma enda norskamise peale. Piinlik küll, kuid samas ilmselt saate te aru kui lõõgastav oli, et keegi tund aega mu väsinud nägu mudis. Ma tunnen, et viimase kahe aasta jooksul olen ma kümme aastat vanemaks jäänud, kuid vähemalt korraks tundsin ma, kuidas kosmeetik mudis mu näo paar aastat värskemaks. Nii mõnusalt ja värskelt (hoolimata vaid neljatunnisest ööunest eelmisel ööl) polnud ma end ammu tundnud. Ma olin tänulik. Ma ei teagi kummale rohkem, kas oma mehele, kes mu väsimust nägi, või kosmeetikule, kes mind beebikoomast korraks üles turgutas. 
pVcrm3ZWQzlDxVuCj6LneK_J4wcuJutEYA7iz0MAnjM
Lavendel Spa muutub alates kella kuuest “lastevabaks”. Olles kahe-aastase lapse ema, siis te võite ju aimata, et tegelikult lapsed mulle meeldivad, kuid samas ütlen ma käsi südamel, et ma hindan lapsevabu hetki. On hetked lastega ja lasteta.Paradiis, hüüdsin ma endale! Ja paradiis see tõesti oli. Pean ausalt tunnistama, et Lavendel Spa kodulehel ei tundunud spaa-osa mulle kuigi hubane, kuid ma eksisin. Ma eksisin väga. Ma ei armasta veekeskusi, suuri basseine ja muid atraktsioone. Ma tahan vaikust, paari basseini ja sauna ning toole, kus lõõgastuda. See spaa oli täiesti minu teetassike. Võib-olla te arvate, et minus räägib alkohoolik (eriti peale seda kui ma keset päeva kolm klaasi veini avalikult kohvikus sisse kaanisin), kuid minu maailmas käib kosutav õlu või prosecco saunaskäigu juurde. Ja siin oli see võimalus olemas!
Kogu postitust võite lugeda Hotelliveebi blogist SIIT

2 comments:

  1. Ma ei ole väga palju spaades käinud, aga see oli neist, kus ma käinud olen, küll kõige haledam - pisike ja puupüsti rahvast täis. Ja ei läinud need lapsed peale kella kuut kuskile. Õnneks meeldivad mulle lapsed rohkem kui täiskasvanud inimesed.

    Mu jutt siin: https://lastejutud.wordpress.com/2015/09/27/algaja-lavendel-spaas/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vot ma ei teagi, ma olen päris palju spaades käinud ja see mulle tõesti väga meeldis. Mulle just see meeldiski, et oli väike (ja tõesti peale minu oli sel ajal spaas veel kaks-kolm paari + üks sõbrannade seltskond, ja lapsi polnud). Sain saunas käia, korraks end vette kasta (basseinid ja muud mulistamise kohad pole minu teetassike tegelikult) ja rahulikult veini juues raamatut lugeda. Minu jaoks täpselt see, mida vaja oli. Aga eks see ongi nii, et maitse asi, eksju. Ma mäletan väga, et kunagi kui ma esimest korda külastasin Arensburgi hotelli spaad, siis ma ka pidin ära minestama, et mis mõttes nii hale ja äbarik. Täna mõtlen ma hoopis teisiti:)

      Delete