Wednesday, April 2, 2014

Ma ei oska enam magada!

Kuna Tartus läks rebimiseks, et kes last hoida saab, vaatasime me eile Ida üle, veendusime, et teda on hästi hoitud, andsime ta edasi järgmistesse headesse kätesse ja suundusime ise Pühajärve spaasse. 
Mulle on antud võimalus kolm (!) ööd magada. Aga ma ei oska enam magada. Täna hommikul ärkasin ma jälle kell viis, öö otsa olin ma niikuinii vähernud, ja magama enam ei jäänud. Mul oli nii igav! Ma üritasin Marekit üles togida, aga ta ei võtnud vedu. Nii ma siis vahtisingi kaks tundi lakke. 
Kas ma ei oskagi nüüd enam magada? Terve öö järjest. Kui ma justkui ei vajagi rohkem und, siis miks Ida öised ja varahommikused ärkamised mind väsitavad? Miks ma siis magada tahan?

3 comments:

  1. Tead mis minul töötab - siis kui laps on kodus, aga keegi teine valvab teda. Siis ma magan oluliselt rahulikumalt:) Et ma ei tea, kas kontrollifriik minus on siis rahul, et suurema häda korral saan ma appi hüpata või ma ei tea... Lase kellelgi hoida last teie juures kodus, all korrusel v midagi:)

    ReplyDelete
  2. Inimene pole masin, et lülitad ühelt rezhiimilt teisele. Kahjuks. Tunnen väga väheseid värskeid emasid, kes ei kannataks uneprobleemide all. Ise kahjuks kuulun samuti nende hulka. See katkendlikult magamine ja uuesti magama jäämine on minu jaoks päris tõsine probleem. Mehi tuntub see katkendlik magamine vähem segavat. Vähemalt minu tutvusringkommas.

    ReplyDelete
  3. Samas puhata sain katkendlikust unest hoolimata ja see oligi ju oluline:)

    ReplyDelete