Friday, March 28, 2014

Sotsiaalministeerium ei suuda enam arveid maksta?

Sotsiaalministeerium käis meil veebruari alguses(!!!!) söömas. Kõik oli tore, inimesed jäid väga rahule, kiitsid toitu ja kiitsid teenindust ning tahtsid arvega maksta. Üldjuhul me arvega maksta ei lase, kuid otsustasime seekord erandi teha. Just põhjusel, et inimesed olid väga meeldivad ja noh...me eeldasime (naiivselt), et ministeeriumiga ei tohiks ju probleeme tulla.
 Veel kaks nädalat hiljem ei olnud keegi arvet maksnud, meeldetuletusele ei reageerinud keegi. Olgu, mõtlesime me, rneil on maksetähtaeg tavaliselt 21 päeva. Anname andeks ja ootame. Möödus ka 21 päeva. Ikka ei midagi. Ka meeldetuletustele ei reageerinud keegi. Ega reageeri siiani. 184 eurot on ikka maksmata.

Samas ei tohiks see mind ju üllatada, et neil (enam) pole raha ka selliseid tillukesi arveid maksta. Nüüd tuleb ju kokku hoida. Sest vaja on tõsta kasvõi lastetoetust. Kusagilt tuleb see raha ju kõrvale panna. Tänu meile saab Sotsiaalministeerum nüüd lausa 4,08le perele toetust maksta. Ma tunnen end kui heategija. Samas ei saa salata, et ma olen sellisest käitumisest pettunud.
Kui meie hilineme maksudega kasvõi päeva, hakkab tiksuma üüratu intress ja kontod pannakse kinni, Sotsiaalministeerium ei tee aga maksmata arvest väljagi...


Seega teistele restoranidele teadmiseks, kui te just ei taha panustada lastetoetuse maksmisesse, siis ärge Sotsiaalministeeriumil arvega maksta laske;)

3 comments:

  1. Võiks anda täiturile selle asja või panna ajalehte :) Vähemalt teie järgmine märgukirjas võiks olla sees, et kui ei maksa ära päeva või paari jooksul, siis läheb lugu lehte.

    ReplyDelete
  2. Pikema praktika omanikuna toitlustuses, teeninduses ja majutusasutuses võin öelda, et see on väga tavapärane
    . Ministeeriumid ei taha arveid maksta, panggad tikuvad võlgu jääma...

    ReplyDelete
  3. Ja anna siis, palun, teada, kuidas lugu edasi läheb, et kas maksavad või tulekski avalikustada. See on siiski paljude inimeste poole kuu palk.

    ReplyDelete