Wednesday, July 24, 2013

Stop'n'gonuts ehk siis kui ma külalise ära unustasin

Ma olen ikka veel unustamise/sassiajamise lainel või siis pole ma harjunud, et mu puhkusepäevad nii sisutihedad on. Nii juhtuski, et kell üks ootas mind Ussipesas külaline ja Tallinna kesklinnas ühe lepingu allkirjastamine. Minulik. Selle peale ei saa ju isegi pahaseks saada, eksju;) Ikka juhtub.
Kuid ma olen Johnny'le* sammuke lähemal. Nüüd hakkas ikka natuke hirmus ka, sest mõtted hakkavad päriselt reaalseks muutuma.
*järgmise Püha Ürituse (kui see peaks tulema) nimeks saab raudselt Stop'n'gonuts:D Nii tüütu on asjalik olla, see väsitab mind, asjaajamine ajab hulluks...



1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete