Thursday, July 11, 2013

Oi, magustoit!

Et kõik ausalt ära rääkida peaksin ma alustama väga kaugelt. Ma ei viitsi. Ja ega sel tegelikult pole ka tähtsust. Aga Janek läks täna oma rohtudele järele.
"Noh, mis rohud need siis on?" uurisin ma kotisisu. "Aa, selge, see ja see ja see ja oi! Xanax! See on ju lausa magustoit! kilkasin ma korraga.
Janek vaatas mulle nagu pooletoobisele otsa. "Kuule, hoia end mu rohtudest eemale!" pahandas ta. Jah, nagu ma tõepoolest praegu hakkaks neid M&M´side pähe krõbistama. Nii rumal ei ole ju isegi mina. Ja mingit põhjust ju ka pole.
"Mis need Xanaxid siis teistmoodi on?" küsis Janek. Ja ma selgitasin talle, miks Xanax "magustoit" on. Kõik tundub nii rahulik ja roosa. Mina ju tean:D Mitte et ma oleks narkomaan või sõltlane olnud, aga noh vanasti võis tõepoolest juhtuda, et ma mõnikord võisin kippuda asjadega liialdama. Flippisin lihtsalt ära.
"Võib-olla ma siis ei peaks neid sööma," lausus Janek mõtlikult ja pistis rohud kotti. Minu käest võttis ta need igaks juhuks ära:D
Samal ajal mõtlesin mina, kuidas mul on töökohaga vedanud. Päriselt. Ilma irooniata.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete