Thursday, May 6, 2010

"Te tulite liiga vara!"


Mutrike võib küll koduses majapidamises maailma avastada, kuid see ei tähenda, et kummalised juhtumised Suures Ja Tähtsas Ettevõttes sellepärast seisaksid. Oo ei!
Paar päeva tagasi käis Suures Ja Tähtsas Ettevõttes töövestlusel üks Mutrikese tuttav. Mutrike andis talle hea soovituse, kui soovid tööd saada, siis igaks juhuks ära maini, et Mutrikest tunned.
Mutrikese Tuttava töövestlus jäi lühikeseks, sest tegu ei olevat inimesega, keda Suur Ja Tähtis Ettevõte otsib. Ja teate, miks? Sest ta jõudis vestlusele veerand tundi VAREM! Suures Ja Tähtsas Ettevõttes hinnatakse täpsust ja kui ikkagi öeldakse üks kellaaeg, siis sellest tuleks kinni pidada. KES räägib midagi täpsusest? Maailm on vist hulluks läinud... Mutrike on igale poole varem jõudnud, sest Mutrikesele ei meeldi hilinejad ja Mutrike püüab ka ise mitte hilineda. Sellist põhjendust ei ole Mutrike veel varem kuulnud.
Loomulikult lisati, et tegelikult otsitakse inimest, kes juba tunneb seda valdkonda ja on sellega kokku puutunud. Mutrike mõtleb, et miks siis üldse Mutrikese Tuttav kohale kutsuti ja tema aega raisati, kui oli teada, et ta ei ole sobiv inimene?
Milleks kutsuda vestlusele inimesi, kes ei sobi? Lihtsalt enda lõbustamiseks?

Aga mis puutub kodusesesse Mariasse, siis pole enam kahtlustki, et haigus hakkab mõjuma Maria ajudele. Üleeile vaatas ta vabatahtlikult korvpalli ja leidis, et see oli metsikult põnev. Maria pole kunagi varem spordi vastu huvi tundnud. Kui muidugi välja jätta need kaks korda raudkannika-aeroobikat:)

No comments:

Post a Comment