Monday, December 23, 2013

Üks beebiteemaline küsimus ka



Kuna ma ju kôige kirkam ema ei ole, siis mul ikka tekib erinevaid beebiteemalisi küsimusi. Suurem osa küsimusi saab targast raamatust vôi internetist vastuse, aga ühele küsimusele pole ma vastust leidnud. Kas jôulude ajal tuleb beebid kindlasti päkapikuks riietada? Paljud teevad nii. Ja poes on komplektid ka müügil. Siis ma ka teaks. Ja soetaks Idale ühe. Ei tahaks ju et homse OOTD-ga feilida;)

EDIT: tegelikult pean ma tunnistama, et on olemas ka nunnusid poolpäkapikkudeks riietatud lapsi, selliseid, et vaatad ja mõtled, et krt! lapsed on ikka armsad küll. (Ma ei tea, mis minuga juhtunud on, et ma üldse end sellistelt mõtetelt leian. Varem ei pannud ma lapsi tähelegi.) Need, mis mind häirisid, olid sellised väsinud ja närakatesse päkapikumütsidesse, kus valge karvaäär on juba kollaseks tõmbunud, topitud lapsed. Neid oli FB-s päris palju. 

Ohh, kui elulised olulised probleemid, eksju:)

6 comments:

  1. Muidugi peab! Mis ema sa selline muidu oled...Mahakandmisele kohe :D (kui keegi aru ei saanud siis see oli iroonia)

    ReplyDelete
  2. Eks sa nii pead tegema, nagu sisetunne ütleb. ;) Jõuludel päkapikuks, halloweeni ajal kõrvitsaks, munadepühadel tibuks.....rohkem pole vist näinud temaatilisi beebisid. Enda omale panin alles sel aastal korraks päkapikumütsi pähe, sest jõulupeo dresscode nõudis. Alla aastasele ei topiks sedagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga kas mingi vanusepiir on ka? Kas ma näiteks tohiks oma last iga aasta halloweeniks kôrvitsaks riietada kuni tema 18-aastaseks saamiseni?

      Delete
    2. Ma arvan, et peaks, mõtlen kui tore kõrvitseteemaline riietekogu teil kodus hiljem oleks :D

      Delete
  3. Jah, seda küll. Saaksime kõik koos kõrvitsana näiteks sööma minna linna:D

    ReplyDelete