Friday, December 13, 2013

#diipresto

Nii veider on see avamiseelne siblimise ja sagimise tunne. Selline sipelgad kõhus tunne. Ühtaegu mõnus ja hirmuäratav! Aga ma olen uhke meie üle. Uhke, et me hakkama saime!  Ma julgen öelda, et Diip on näide sellest, et kui midagi südamest teha ja tahta, saab see ka teoks. Takistuste kiuste. Me Mariani,Mareki ja Heilyga oleme üks hea jonnakas tiim. Restorani tiim eesotsas Toomase ja Kristjaniga väärib samuti vaid kiidusõnu, nende entusiasm ja pühendumus on olnud uskumatu.

Diibi avamiseni läks kõigest 10 kuud:) 

"Homme kell 13 on kõik hoopis teistmoodi, kui praegu paistab," lubab söögituppa vastu tulnud Diibi peakokk Toomas Lääts. ( Eesti Maitsed Täna)











Kõige esimene roog Diibi menüüs - vürtsikilu, talumuna ja Borodino leib. Menüüst leiab veel siiga, koha, lammast, kana, siga ja veist. Eelroad jäävad hinnavahemikku 5.50-10 eur, pearoad 9.50-18.50, magustoidud 4.50-6.50. Lapsed saavad kalasuppi 3 euro või kartulisalatit 2 euroga.  (Fotod: Lauri Laan, Eesti Maitsed Täna)

Kogu Diip menüü on kättesaadaval meie FB lehele:  https://www.facebook.com/#!/diipresto/app_117784394919914 

Ka esimese arvustuse leidsin netist:  
“Diip Kunstiinimene on oma söögikoha valmis saanud ja see on ootamist väärt olnud. Kuidas ta seda kõike jõudis oma mingi ühekuuse lapse kõrvalt on täiesti omaette küsimus, aga söögikoha kvaliteeti tegelikult ei puuduta.
Diip näeb muidu välja suhteliselt sarnane viimase aja teistele trendisöögikohtadele, mille põhikontingendi muidugi moodustavadki diibid kunstiinimesed. Ka Diipis kohtab kampsuneid piisavalt, aga kuna hinnad ei ole kunstiinimestele just väga soodsad, siis näeb ka kõiksuguseid varakamaid seltsimehi ja -naisi.
Toidud ei ole väga suured, aga on seda maitsvamad. Diip eristub oma eriliste garneeringute ja kreiside maitsekoosluste poolest. Hea koht, tasub minna, isegi kui pole diip kunstiinimene, vaid oled niisama diip inimene. ”

5 comments:

  1. Väga khuul! Tervitusi KCSist! ;)

    ReplyDelete
  2. Käidud, söödud ja mängunurk proovitud! Kartulisalatikausitäie pistis mu väiksem nii nahka, et mina sain vaid 2 ampsu :), õnneks olin taiplikult endalegi tellinud eraldi söögi. Laps võttis kohe punase mütsiga mõmmi kätte ja keeldus sellest lahti laskmast, ära minemisega oli ikka tegu. Lihtsalt laps viskas end süldiks ja katsu sa sellisele kombet selga ajada. Aga homme tuleme terve perega lõunat ka sööma, laud juba kinni pandud :)

    Emme Soo tn-lt

    ReplyDelete
  3. "Oma maja" lapsed võivad ju ikka mänguasju laenata ka;) aga tore kui teile meeldis:)

    ReplyDelete
  4. Käidud ja kodus tagasi väga positiivse emotsiooniga. Piltide kaudu tuttav atmosfäär oli päriselt veelgi mõnusam ja hubasem. Lisaks meeldiv teenindus, üli maisev toit ja lõpuks üllatuslik kohtumine ühe ammu-ammuse tuttavaga;)
    Lootsin muidugi, et Britt Ida on kogu Diibi oma hea unega sisse õnnistanud, kuid nüüd olen targem, et selleks siiski üks kindel nurk :) Kui mu laps oleks maganud, siis oleks saanud ise veelgi rohkem head toitu ja toredat seltskonda nautida. Aga jäin sellegipoolest igati rahule ja tulen kindlasti teinekordki!
    Ja ei saa jätta mainimata, kui palju oli laste peale mõelud. Lihtsalt super!

    "Anonüüme kommentaator"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ütlemata hea meel, et teile meeldis. Eks ma järgmine kord loovutan oma hea-une-nurga, siis saate kauem Diipi nautida:)

      Delete