Thursday, December 12, 2013

Britt Ida jäi magama;)

Tundub, et mõnikord ikka peab näitama, et stress ja väsimus on nii suur, et inimesed hakkavad muret tundma. Kui mind "maale" puhkama kupatati, tundus korraks, et ma olin mulje jätnud, et hakkan aknast alla hüppama või Britt Idat lastekodusse viima, tegelikult ju olukord nii hull ei olnud. Aga eks ma punnisin vastu ka. Uhke nagu ma olen. Ja jonnakas. 
Tegelikult oli ikka jube hea kui abikäsi oli varnast vôtta. Kôige pealt vanaema, siis emme, ise sain ma käia maniküüris ja Heilyl külas ja kujutage nüüd ette rongaema...viis tundi enne järgmist söötmist jôin ma klaasi veini! Hea oli korraks eemal olla Diibi stressist. Mul on kahju Marekist, kes sellest puhata ei saa. Aga vähemalt saab ta meist puhata:)

Ja ühe Britt Ida magama panemise nipi leidsime ka. Pôrgusse need voodikarussellid, beebimuusika, turvatoolid, vannitamised. Vaja oli vaid vanaema kätt! Nii kui vanaema Britt Idat silitas, jäi ta magama. Ja nii mitu korda. Nüüd on vaja välja môelda trikk, kuidas vanaema ülejäänud 18 aastaks meie juurde elama saada. 




2 comments:

  1. Imelised pildid Idast ja vanaemast... Nii palju helgust, turvalisust, need hoidvad ja kaitsvad käed... Läks hinge :)
    VE

    ReplyDelete
  2. Selline see meie vanaema on:) Idal on vedanud.

    ReplyDelete