Tuesday, October 1, 2013

How diip is this?

Nii tore, et teosammudel jõuame me ikka lähemale ja lähemale. Et aina rohkem saame me Diipi hakata välja otsima sobivaid sisekujunduselemente ja noh sellist naiselikku stuffi. Ma olen ikka oodanud, et saaks enne  haiglasse sattumist natuke ägedate asjadega ka tegeleda, mitte ainult projektide ja pahtelduse ja korteriühistute ja linnaosa valitsusega.
Paberite järgi on mul tähtajani küll 30 päeva aega, aga ma ise olen mõelnud, et ma nii kaua ei viitsi, et mingi 14.oktoober oleks juba täitsa sobiv kuupäev, nii et ega mul siin palju aega pole jäänud:D
Ja nii me siin muudkui tuuseldame ja otsime. Heily näiteks leidis Diipi sellised imelised käterätikud, et ma siiani ei suuda uskuda, et need tegelikult ka käterätid on. Tea kas külastajad ikka julgevad neisse käsi pühkida. Ma ise vist ei julgeks:D Pildi näppasin Isetegija lehelt, loodan, et keegi ei pahanda.

Ja tänu ühele teisele inimesele, kes meie menüü koostamises ja köögi käima lükkamises hakkab olulist rolli mängima, leidsime me mõned vägagi diibid kohvitassid. Vahvad, kas pole?

Kõige rohkem vaimustuses olen ma aga sellest, et juba esmaspäeval hakkab peakokk köögiga tegelema. Varsti-varsti saame ka köögipoolelt saladuseloori veidike tõsta.




6 comments:

  1. Nii lahedad ratid. Minu ema tegi mulle ka sellised....ma ei joua ara oodata teie restorani avamist- kohe kui eestisse satun ja te avatud olete tulen katsetama:)

    ReplyDelete
  2. Tere! Olen su blogi kauaagene lugeja ja meeldib väga, aga eestlaslikus tagasihoidlikkuses pole seni kommenteerinud. Nüüd aga enam ei saa pidada: teil tuleb nii äge sisekujundus Diipi, ja veel see peakujuline kruus! Kas tohiks küsida, kust see on? Ausalt, ma tulen teie kohvikusse ka nende seest jooma ja ostan kooki ka, aga ma siiski tahaks endale ühe koju ka osta! :) Ja veelkord - väga äge blogi on! T.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toetavad sõnad kuluvad hetkel väga ära. Tänud! Me tõesti teeme asja hingega ja püüame, loodetavasti tuleb tervik sama äge kui see eraldi mõtetena paberil tundub.
      Tassid on Marion Variku "Oh baby'd" - vt Eesti Disaini Maja.

      Delete
  3. I take my coffee in normal cup. This is too spooky... :S

    ReplyDelete