Thursday, June 13, 2013

Kuidas meest erutada

Õhtul pediküüris olles lugesin läbi ka värske Cosmopolitani. Nii palju kui ma mäletan on see alati otsast otsast täis õpetusi ja nippe, kuidas meest erutada, teda hellitada, kuidas leida g-punkt (veider, et see punkt on neil ikka veel leidmata), kuidas ahvatleda meest seksile jne. Ka seekord ei pidanud ma pettuma.

Pean muidugi tunnistama, et ma tegelikult ei mäleta, kas selle artikli pealkiri oli just "kuidas meest erutada", aga ilmselt see midagi samas stiilis siiski oli. Mulle jäi  meelde üks "nipp" pikast nippide nimistust: 
Wc-s olles saada talle sealt sms: "Ennast siin katsudes hakkasin mõtlema, mida kõike sina minuga teha võiks..." *

Tegelt? Selline nipp? Palun tõstke käed, kes lähevad nüüd kohe seda nippi järgi katsetama. Ja palun andke mulle ka teada, mis reaktsioon oli. Ma katsetaks ise, aga ma kardan, et Janek pistaks mind lihtsalt ilma pikema jututa hullumajja.
Ja noh samas pean tunnistama, et ma ei suuda ühtegi wc-s tehtavat liigutust (katsumist?) enda jaoks erootiliseks mõelda. Või et need võiksid mehe mõtted seksuaalfantaasiatega täita. (eeldusel, et tegu on täiesti tavaline normaalne mehega muidugi)

*Noored ja kogenematud naised, Cosmopolitani sihtgrupp, palun kuulake vana ja kogenud naise nõuannet. Ärge seda nippi kodus järgi proovige!

2 comments:

  1. Päevanali: just täna lugesin ka Cosmot!
    minu reaktsioon: pole seda viimased 5 aastat lugenud, ja oh imet- mittekuimidagi pole muutunud. Vean kihla, et nipid on samad, mis siis, ainult pildid on uued...

    ReplyDelete
  2. Ma ikka siis satun sirvima kui juuksuris või pediküüris olen ja iga kord ka mõtlen, et kas tõepoolest mitte midagi uut ei tule:D

    ReplyDelete