Tuesday, February 15, 2011

Miks ma talve armastan! vol 100

Eilne hommik algas sellega, et vesi oli ära külmunud. Edasi ei läinud auto käima. Tööle jõudsin lõunaks.
Tänane hommik algas sellega, et auto ei läinud käima. Tundub, et tööle jõuan jälle lõunaks.
Nädalavahetuseks lubab VEEL krõbedamaid külmakraade (NAGU see üldse oleks veel võimalik!). Aga meil oli plaan spaasse minna. Mida ma olin NII kaua oodanud. Ilmselgelt tuleb see meil ära jätta, sest arvatavasti ootaks meid tagasi tulles ees jääloss.
Jah, pole siis ime, et ma talve nii väga armastan! (loomulikult oli see öeldud sarkasmiga). Ma ei ole talveks loodud. Ma tahan sooja suve. Päikesepaistet. 27 kraadi sobiks. Aga mitte külma, vaid SOOJA! Emme võiks juba Hispaaniasse villa ära osta. Selle, kus ta lubas vanaduspäevad mööda saata. Alustagu vanaduspäevade möödasaatmisega veidike varem. Ega 50 pole ka enam esimene noorus. Võiks varajasele pensionile mõtlema hakata.
Siis saaksime me kõik talve eest ära põgeneda. Jättes maha vaid villaste sokkide lõhna.

8 comments:

  1. Taas kord meie mõtted lähevad nii hästi kokku. Mulle naguni talved ei meeldi, aga antud juhul on mul sest lumest ja külmast tõsiselt kopp ees. Mis nendel mustadel jõuludel viga oligi? Või sellel mõttel, et Eestis valitseks põhiliselt üks aastaaeg - suvi?

    Mul on kodus hommikul 12 kraadi, õhtul töölt koju minnes 5. Ja siis tuleb paar tundi kütta lihtsalt selleks, et korraks saaks soojuse sisse... Eile külmus tualetis vesi. Auto veel läks käima, aga vaevaliselt.

    Kõige selle juures ma mõtleks ise juba varajasele pensionile...

    ReplyDelete
  2. Ma veel jätkuvalt naudin :P Hommikul ärgates (no kuskil 10 ajal), on kallis teinepool jõudnud juba mulle voodi kõrvale kaminasse tule teha (enne tööle minekut) ja mul hää soe ärgata. Siis lähen alumisele korrusel, kus köögis sooja vaid 17 kraadi, st teen ruttu pliidi alla tule, kuni soojus kerkib üle 20-e. Joome Marleeniga kuuma teed ja naudime sooja. Lõuna ajal on minu kord tubli naine olla ja teen ahju tule, et õhtul ikka meestel hea soe oleks koju tulla. :D Oh, kui ilus talv, väljas paistab päike ja lumi särab :DD

    Ps. Tegelikult igatsen meeletult kevadet juba... Vulisevad veed ja esimsed linnulaulud...

    ReplyDelete
  3. jätkuvalt naudid talve? Hull peast.

    ReplyDelete
  4. Aga Ansipi valitsus tostis pensioniiga, seega... veel rohkem tood ja vahem aega puhkuseks.

    ReplyDelete
  5. Katsun siis Hispaaniat tõsiselt võtta ja petta ennast teadmisega, et lapsed siis igal võimalusel ema juurde tulla tahavad :), aga tundub, et tulijaid oleks teisigi - kui asi tehtud, siis annan teada.

    ReplyDelete
  6. Vaatan tõele näkku ja rõõmustan- vähemalt oli mul piisavalt oidu, et mitte osta endale ahiküttega kodu. Tõsi- linnas on veidi lihtsam ka, kui maal.

    ReplyDelete
  7. http://www.obs.ee/~allan/Nalja/LAPLASED.html

    ReplyDelete