Thursday, January 16, 2014

Üks mõte vol 2

Mäletate mu seda ühte mõtet? Täna sain ma jälle kinnitust, et ma pean meie pere naised pehmeks rääkima, sest täna valmis ühe meie pere naise käe all selline kott:


Palju maksaksite? 

Ja kui meiega liituks veel Anonüümne Kommentaator, kes teeb lausa võrratuid beebiaksessuaare! Ma muudkui käin nagu hullunud fänn ta FB lehel ja imetlen neid asju, mida ta oma näpukestega on valmistanud.

Heily (ning tema vanaema) tuleb ka ära moosida, siis saaksime pakkuda ka sellist roosamanna üledoosi. NB: laps ei kuulu komplekti, see tuleb muidugi endal hankida:) 


Kuna Britt Ida viimased kolm päeva on maganud vaid nii, et ma istun ta kõrval ja  ma niikuinii midagi muud teha ei saa, kui arvutis passida, siis ma hakkan selle mõtte kallal edasi töötama:) 

Nii palju kui ta mul täna siiski liikuda lasi, võõpasin ma valgeks (üllatus-üllatus) kaks veinikasti. Need saab Marek seinale monteerida ja siis saab sinna ka igasugu beebistuffi ära peita. Üks kummut Britt Ida tuppa on ka veel poolik. Õnneks said mul nüüd salvrätid ka otsa. Enne kui terve maja üle olen nendega katnud:)

6 comments:

  1. Oi, ma olen meelitaud:) Lisaks tite vidinatele olen varasemalt teinud ka riideid nukudele;)
    Olen ka ise natuke sellise asja peale mõelnud, kuid üksinda pole julgust ja pealehakkamist, et ära teha. Kambakesi koos on toetajaid ja utsitajaid kindlasti rohkem!
    Mulle üldisemas plaanis muidugi tundub, et sellised ise tehtud asjad lähevad järjest rohkem moodi ja hinda, nii et kui kamba kokku saad, siis ma võiksin eelvooru kandideerida küll. Kas edasi ka pääsen, on juba teine teema:)
    Kui sul on huvi, siis võin õhtul saata sulle eraldi lingi enda pusimistest.

    "Anonüümne kommentaator"

    ReplyDelete
  2. Jaa, kindlasti saada. Üksi ongi jube raske end kokku võtta, aga teeme kambakesi ära:)
    M vägagi usun, et sellistel asjadel on turgu.

    ReplyDelete
  3. Kui eesmärk on üksikud ja omanäolised esemed, olen ka käpp. Ma ühte asja ei viitsi mitut teha. :P Ps. Mu vanemad tegemised peaks Picasast Heily nime alt välja tulema.

    ReplyDelete
  4. Ainuekse,plarid peaks ju veel eriti hinnas olema:P

    ReplyDelete
  5. Heh, me võõpasime (peitsisime täpsemalt) sellesama jyski kummuti mustaks, mis te valgeks olete teinud ja vanutasime ära.
    Ja ka ei pannud neid linke sinna külge tagasi. Täitsa kaubandusliku välimusega on nüüd teine :D

    ReplyDelete
  6. Sellest muidu ilmetust Jysi kummutist annab tõesti palju teha:) ja on suur vahe, kas osta 100 eur eest kummut ja see ise üle võõbata või maksta juba võõbatud kummuti eest 600 EUR mõnes teises poes

    ReplyDelete