Tuesday, October 15, 2013

Emotsioon nr 91

"Ja lõuna jätkus, nagu oli alanud - bien. Lamedale fois gras pirukale paksus kuid hõrgus metsaseene- ja asparaagusekastmes järgnesid salveiga maitsestatud Sisteroni lambalihavorstikesed magusast punasest sibulast confiture'iga ja eraldi lamedal taldrikul kartuligratään, mis polnud paksem kui mu salvrätik, üksainus krõbe kiht, mis sulas suus," loen ma raamatust ja naudin külma vorstikastet. Tundub olema haigla klassika. 
Samas olgem ausad, mõne restorani söögiga suurt vahet just pole. Peale hinnavahe (tasuta vs kaheksa eurot).

Ma olen tagasi haiglas. Varsti võiksin maskotina raha teenima hakata. 

6 comments:

  1. Oeh, kahju kuulda seda. Aga samas, vaikselt on ka juba aeg vist?
    Ja söögist - tead, sellele on oma positiivne mõju. Me olime ITK-s kuus päeva - ja kuna söök oli selline, et ma ei suutnud end seda sööma sundida (ja lisaks oli nii palav, et koguaeg pidi vett jooma), siis sinna kadus päris mitu kilo beebikaalu:)
    Ja kui nälg väga suureks läks, siis läks mees tipa-tapa Sõõrikukohvikusse ja tõi mulle peekoniomletti. Lihtne, ehedalt tehtud, odav ja maitsev.

    Ja kui Sa homme veel sünnitama pole hakanud, siis jäta siia sõnum, ma tulen preiliga ITK-sse võimlema kella 12-ks, saan Sulle vähemalt puuvilju v midagi tuua:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et see beebikaalu kaotamisele kaasa aitab, see on küll positiivne:) tahaks küll kunagi lähiajal saleda minaga kohtuda jälle!

      Delete
    2. Ja just mõtlesin, et oleks hea kui keegi lõuna ajal lattet tooks, ei taha Marekit ka kogu aeg jooksutada, niigi vaene mees on mu ja muu pärast südari äärel.

      Delete
  2. :) Äkki viskad mulle privasse selle, kus palatis Sa oled (sünnituseelne on teisel korrusel vist kui ma õigesti mäletan) - siis ma tean vähemalt enne küsida, et ega Sa juba sünnitama pole läinud? merxu@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Uskumatu.. loen peale lapse saamist siin kodus pere ja beebiblogisi ja oii sattusin sel moel oma palatikaaslase blogisse kellega nautisin samuti itkh gurmeed :D kuna haiglas ei ole ju tuju kellegiga sõbrustada kaa ..haigla.., Õnneks olid ainuke kes viitsis minuga imetamisnõustamisele minna :) ja haiglast välja saades (enne mind!) lausa püksid tagurpidi jalga tõmbasid icicc rõõmust. Tore on vaadata, et kõik hästi läheb ja PALJU ÕNNE TITALE JA PERELE!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väike maailm, kas pole:) Kuidas endal läheb?

      Delete