Wednesday, September 19, 2012

The Algus



/.../
Korteris valitses totaalne vaikus. Väga naljakas, mõtlesin ma, nüüd on ennast ära ka veel peitnud, et ma tõepoolest arvaksin, et olengi valel päeval tulnud. „Tulge nüüd välja!“ hüüdsin ma, „ma saan juba aru, et ma jäin hiljaks ja te tahate mulle lihtsalt tagasi teha!“ Peale vaikse itsitamise minu kõrval ei kostunud kusagilt mujalt ei kippu ega kõppu. 

„Ma ju räägin sulle, et kedagi ei ole kodus. Õhtusöök oli eile,“ jätkas mind vastu võtnud tütarlaps. Ma hakkasin teda juba uskuma. Aga kas ma tõepoolest sain olla nii rumal, et päevad sassi ajasin.Raputasin pead. See ei saanud võimalik olla, et mina midagi segamini olin ajanud. Heily ise oli siis mind valel päeval kutsunud. Tütarlaps raputas pead. Kõik olid kutsutud eilseks. Kaasa arvatud mina. 
„Ei,“ raiusin ma vastu. „Ma olen täiesti kindel, et Heily ise kutsus mind tänaseks!“ Mingil kummalisel põhjusel oli tütarlaps nii kindel, et mina olin eksinud. Mina olin ka kindel. Selles, et tema eksis. Me vedasime kihla ja kibekähku logisin ma end Facebooki sisse, et kontrollida, kuna õhtusöök tegelikult olema pidi. Nii kurb kui see ka polnud, olin ma juba minut hiljem kihlveo kaotanud. 

Nii kohtusin ma esmakordselt THE Maikiga. Kaotasin talle vahuveini. Jäin ilma esimesest õhtusöögist. 
/.../


 PS: Ärge siis unustage "Dinner for Schmucks" TV 3-s sel reedel:)

2 comments:

  1. Väga huvitav meenutus :D see võidetud vahuvein tooks veel paremini mälestused meelde :D

    ReplyDelete
  2. Selleks pead sa minuga uuesti kihla vedama. Tõenäosus, et ma jälle kaotan on 50:60:D

    ReplyDelete