Monday, September 3, 2012

Anna kannatust!

See, et asjad Norras tagurpidi käivad, aega võtavad ja veidrana tunduvad, ei tohiks mind enam ammu üllatada. Aga...
1. selleks, et ühte internetikeskkonda sisse logida, pean ma sisestama kaks parooli - ühe pin-koodi kirjast ja teise, mis sms-iga tuleb.
2. mobiilinumber, millele sms tuleb, ei ole aga mu isiklik, vaid endine töönumber. Pole viga mõtlen ma, muudan siis telefoninumbri ära! Elementaarne! Kuid...
3. kasutaja mobiilinumbri vahetamiseks pean ma olema sisse logitud. Sisselogimiseks on mul vaja pin-koodi, mis tuleb sms-iga mobiilinumbrile!



Järg:

4. Saan sammukese edasi. Pean sisestama pin-koodi kirjast pinkoodi ja salasõna. Salasõna olen ma unustanud. Tahan seda muuta. Loomulikult tuleb muudetud salasõna vana töökoha meililiaadressile. Alguses tagasi!
5. Helistan kasutajatoe telefoninumbrile. Lootuses, et saan niimoodi oma telefoninumbri ära muuta. Loomulikult mitte. Ainuke võimalus on minu vana kasutaja kustutada. Olgu, väga hea, sobib!
6. AGA see tähendab, et pean tellima ka uued pinkoodid, mis saadetakse VAID tavalise postiga. Ma alles täna võtsin uute pinkoodidega ümbriku postkastist välja. Nüüd pean ma need uuesti tellima. Asjaajamine venib jälle vähemalt nädalakese. 

Sweet!

No comments:

Post a Comment