Friday, November 8, 2013

Otsused otsused vol2

Oleme lôpuks jôudnud ka riiete valikuni. Poiste riietuses pole küsimustki. Montoni valikust sai välja valitud vanakooli sinised teksad, särgiks superšeff beežikas-kollakas roheliste täppidega pluus, mida täiendavad teksast kikilips ja pôll. Suurepärane kombo!
Tüdrukutega on tiba keerulisem. Valikus on pruun kleit Montoni valikust ja musta-valge triibuga Tallinn Dollsilt. Môlemad kvaliteetsed ja kaunid. Kumba valida?

10 comments:

  1. Niisama meeldib triibuline rohkem, aga ma ei tea, klienditeenindaja/ettekandja vms jaoks tundub pisut liiga silmatorkav ja "kirju" (kui oleks ainult alumine osa triibuline, poleks selle kirjususega probleemi).

    Aga pruun on ka väga kihvt ja sobib ilmselt ka poiste riietusega paremini kokku. :)

    ReplyDelete
  2. Liis pani minu mõtted kirja.
    Kadi

    ReplyDelete
  3. Triiiiiibud! Ma ütlen Triiiiiiiibud kindlasti! :)

    ReplyDelete
  4. Triibud on ka mu enda lemmik, vähemalt nii eraldiseisvalt, kuid ilmselt on kõige ôigem vaadatagi tervikut ehk siis kumb sobib poiste riietusega paremini kokku. Juba kolmapäeval saame näha:)

    ReplyDelete
  5. Kindlasti pruun, mis kirjeldatu põhjal sobiks tõesti ilmselt paremini poiste riietega kokku. Vastasel korral võivad triibud-täpid tülli minna :). Siin pildi peal tundub pruun kleit kahvatu, aga tegelikult näeb see väga kena välja http://montonfashion.com/et/mt_ee_est/women/womens-clothing/dresses/naiste-kleit-praty.html. (Tiirutasin alles hiljuti seal lehel ja tuli tuttav ette).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just hakkasin ka seda linki lisama, et pruunist kleidist ôiglasem pilt saaks vôrdluseks:)

      Delete
  6. Kindlasti triibuline, siis paistavad teenindajad rahva seest välja ka.

    ReplyDelete
  7. Mina valiks ka triibud. Ma olen seda pruuni kleiti näinud ja mõelnud isegi proovida.... aga kui Sa ei ole piitspeenike, siis kenamaks see kleit sind ei tee:( Triibuline kleit ise on ilusam lihtsalt:)
    Aga no eks lõpuks Sina otsustad eks:D

    ReplyDelete
  8. Ühtsema terviku nimel olen pruuni poolt :)

    (vaevalt, et see triibulinegi kumerustele armu annab)

    ReplyDelete