Tuesday, November 12, 2013

Menüü ja muud

Kui köök hakkab paika saama, suur osa mööblist jõuab kohale täna, teenindajad ja kokad saavad riided selga homme ja nii edasi ja nii edasi, on selge, et enam pole palju puudu, selleks et avada.
Jätame need probleemid paberite ja lubadega korraks kõrvale ning loodame, et need leiavad lahenduse, sest sellega tegeleb nüüd terve trobikond inimesi. Me oleme ju selle ära teeninud, et see probleem lõpuks lahenduse leiaks?
Igatahes kui kõik asjad on juba paika saamas, on ka viimane aeg mõelda menüü peale ja mitte vähem ka menüü kujunduse peale. Kolmest variandist otsustasime ühiselt pildil oleva kujunduse kasuks (tegu on siiski veel mustandiga, mida me diibimaks muudame).  Aga mulle meeldib poiste entusiasm selliste asjadega tegelemisel. Eile õhtul saatis Toomas meile menüü kujunduse näidised ja siis veel ka sms-i, et me ikka õhtul juba üle vaataks ja oma arvamuse avaldaks, sest ta ei saa muidu rahulikult magama jääda.

Mulle meeldib, et kõik teevad oma tööd hingega, justkui oleks see maailma kõige olulisem asi (aga ongi ju!). Mulle meeldib selline "põlemine"!





2 comments:

  1. Kas sellised linikukesed hakkavad laudu katma? Need on nii armsad ja kodused:)

    Riina

    ReplyDelete
  2. Kui Heily nobedad näpukesed jõuavad, siis vähemalt osad lauad saavad küll sellise katte:)

    ReplyDelete