Friday, November 29, 2013

Inimkatsed

Kuna ma olen teleka-ees-istumise-ja-lutti-suhu-torkamise-maratonidest tüdinenud, siis ma ikka üritan Britt Idat omaette olema meelitada. Ärkvel olles see nii väga ei õnnestu, aga magada peaks ta ju ometi omaette oskama?
Sõber Dr. Google pakkus igasugu nippe, aga üks kõige huvitavamaid tundus olevat White Noise, mida kõik emad ühest suust kiitsid. Pidavat toimima nagu unerohi.
Otsisin siis minagi You Tube´ist selle imerohu üles ja katsetasin. Esimese 30 minutiga olin ma muidugi äärmiselt pettunud, sest tšikk ei olnud seda nägugi, et oma voodis magama jääks. Puhas petukaup mõtlesin ma.
Aga kui ma ta sülle võtsin, jõudis ta seal vaevalt kaks-kolm minutit ärkvel olla ja vajus ära, totaalsesse karupoja talveunne, ei ärganud ka selle peale, et ma ta voodisse paigutasin. White Noise'i panin taustaks mängima (mängis ca 40 minutit kuni arvuti aku tühjaks sai), aga tšikk magab ikka veel täiesti rahulikult. Juba kaks tundi.

Kas tegu on tõesti imerohuga? Või on see lihtsalt kokkusattumus ning  oma töö tegid ära tegelikult piimast täis kõht ja puhas mähe? No igatahes päris hea oli üle kahe päeva jälle teleka eest diivanilt  ära liikuda (uskumatu et ma seda ütlen:D)

Dr. Google ütles, et olemas on ka selline äpp. Otseloomulikult sikutasin ma mitu erinevat tasuta varianti endale telefoni. Et hiljem katsetada. Vaatame, kas toimib...

3 comments:

  1. Mis need emmed seal kirjutavad, et kas nt kahepoolestel ka toimib? Peaks katsetama. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pidada isegi minusuguste vanade peal toimima 😮

      Delete
  2. Mu sõbranna laps magas ainult siis kui Youtube'ist mängis video, kus oli 8 tundi tolmuimeja häält...:)

    ReplyDelete