Thursday, November 7, 2013

Igasugu jama ja titejuttu


Ma tean, ma tean, et see ei kõla üldse usutavalt, sest ma olen terve oma elu seda öelnud, aga päriselt ka mul ei ole hetkel mitte midagi selga panna. Kõik raseda-riided on mulle 15kg suured ja kõik enne-rasedust-riided on vähemalt üheksa kilo liiga kitsad. Ja nii ei olegi mul mitte midagi selga panna. On vaid kaks varianti: kas püsida kodus kuni ma jälle leian garderoobist midagi selga panna või minna alasti. Kodus ma niikuinii pean Britt Ida pärast poolpaljalt ringi lippama kogu aeg, sest ta ei suuda ju ära otsustada, kuna ja palju ta süüa tahab. Pakin mina end riidesse ja juba ta nõuab uuesti süüa. Lihtsam olekski täiesti paljalt käia. Poodi minekuga on ka kaks probleemi: esiteks ei viitsi ma seda titetooli kogu aeg näpu otsas tassida ja teiseks ei kavatse ma uut garderoobi soetada, kui olemasolevate jaoks võiks lausa teise maja ehitada. Mina pean oma kaalu tagasi saama!

Kui ma lõpuks siiski suutsin mingid hilbud endale ümber keerata, käisime me Britt Idaga arsti juures kaalumas ja mõõtmas. Selgus, et lisaks Mareki unele (kui ta lõpuks magama jääb, siis võiks allkorrusel kasvõi disko korraldada) on ta ka Mareki söömaga, sest kui ta ideaalis oleks täna pidanud olema oma sünnikaalus tagasi, siis tema on lausa juurde võtnud. Ja kasvanud ka. Kolm sentimeetrit. Ilmselt saab osa, ikka veel kasutamata nr 50 riideid, varsti sahtlist ära tõsta:) Peame hakkama päevas mitu korda outfiti vahetama. Me võime lausa teha iga päev ühe OOTD postituse. Baby-fashion-blog, miks mitte? 

Ka Diipi maailmas oli täna veidike positiivsem päev. Tõsi, midagi ei ole veel lahenenud ja eile olime me Marekiga nii ahastuses, et hakkasime juristi otsima,sest tundus, et kuidagi teisiti enam ei saa. Tänase seisuga on rohkem inimesi aktiivselt meie probleemi lahendamas ja vastamas jonnakate inimeste küsimustele, nii et see oleks üheselt selge, et meie tegevus vastab ehitusseadustele, ettekirjutustele, nõuetele ja maeiteaveelmillele. Võib-olla me siis saame siiski edasi minna. Uuel nädalal algab kohvikoolitus, täna aitab natukerohkemkuinatuketuntud moekunstnik meil valida vormiriideid.... Kõik muu sujub. Veider. Võib-olla on viimane aeg, et sujuma hakkaks ka jonnakate inimeste vastuseis.
Muret jääb ikka tegema paar puuduvat luba, mille suhtes meie ei saa midagi teha, kuid me tõesti loodame, et see mure leiab ka siiski lahenduse. Vähemalt ei ole me selle murega enam üksi ja juba see on edasiminek.
Ikka pöidlad ja varbad pihku!







2 comments:

  1. Mul on pöidlad pihus, et kõik kiiresti laabuks,väga tahaks juba Diipi külla tulla

    ReplyDelete