Sunday, November 10, 2013

#esimeneisadepäev



Oli vaja väga varakult ärgata, sest Marekil on komme juba kell kuus üles tõusta ja mis üllatus see siis enam oleks kui ta enne meid ärkvel on. Nii me siis Britt Idaga end pool kuus üles ajasimegi, haarasime näppu kingituse ja läksime issit üllatama. 
Õnnestus! Algul vaatas meile otsa pahur unine nägu, mis väikest päikest märgates  siiski kohe naeratusele lôi. 

Head isadepäeva! Kôigile isadele. Minu omale ka! Mul on ka päris tore isa:) seksikate vuntsidega ja puha

6 comments:

  1. Noo nii, meie lapsed on samasuguse riietusega praegu. Juba hakkab pihta, et riided sarnased. Kohe lapsepõlv tuleb meelde, kuidas sa ytlesidki, et nagu lastekodust, kui midagi sarnast oli seljas. Aga ilusat isadepäeva teile, meil tassikoogid laual ootavad söömist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et pooled Eesti tited on täna ühises lastekodu outfitis. Aga et vältida selliseid olukordi nagu meil lapsepôlves, siis peame lihtsalt enne selgeks tegema, mida keegi lapsele selga panna, kui ühistele üritustele ilmume:D

      Delete
  2. Tunnen häbiloori üle enda langemas :P Siin majas sai lihtsalt poolteist tundi veel magada :D Piisav kingitus küll :P Lisamanna (nagu roosamanna, aga lisaks muule) jäi kesiseks :P Pole vist nii kontides see värk. Äkki järgmine aasta. Peab sinu pealt õppima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SUL pole kontides? SUL megatitemammal? No eks ma siis õpetan sulle, mul on roosamannandus käpas;)

      Delete
    2. Tundub jah, et pole :) Vähemasti see "disainipool"- et "laps teeb issile ninnu nännu seda ja teist" :D No ega ei tee ju ise, emme teeb. Ju siis emme on egoist :D

      Delete
  3. Ja juba kolmas päev tahaks ma tassikooke, aga Ülemiste on nii kaugel

    ReplyDelete