Monday, March 19, 2012

Kevade alguseks


...sai Janek lõpuks ometi valmis kauaoodatud/lubatud maitsetaimede-riiuli või ma ei tea, kuidas seda asja kutsuda.
Loodetavasti on tulemus üsna pea selline nagu alloleval pildil ja ma saan ilma suurema vaevata lõigata toidu sisse värsket tilli, peterselli ja basiilikut. Sest neil maitsetaimedel, mida hetkel poest osta saab, ei ole küll ei värvi, lõhna ega maitset.
Janek, kavalpea, tegi riiuli spetsiaalselt punase, et see oleks nii nähtav, et mul oleks meeles seda ka kasta, kuid sai isegi aru, et targem on tal vist siiski selle eest ise hoolitseda. Minu kastmised on ju teada:D


4 comments:

  1. Jube ilus, aga jube pisike ka - sellest maitserohelisest teile küll kauaks ei jätku:)Ma kardan, et mul oma lähkritestki tuleb vahepeal puudus kätte:)

    ReplyDelete
  2. noh kui see eksperiment peaks tõepoolest õnnestuma, siis tuleb terve sein selliste purkidega katta:)
    (aga igaks juhuks, et puudust ei tuleks, kavatsen kohe kui lumi kaob terve õue rukolat, basiilikut jms täis külvata...nii et saame lausa murutraktoriga värsket salatit niita:D

    ReplyDelete
  3. Torukollid torukollid,rahvas lausa nõuab nende järge,inimesed on lausa paanikas,ei tea enam teha,sest ei tule torukollide järge ja nüüd ostavad paaniliselt kanamune kokku ja ainult torukollide lugemine aitaks vähekene,see pole ju palju palutud meie!!!!

    ReplyDelete
  4. Hihihiiii.. uskumatu, et torukollid juba nii populaarsed on:D

    ReplyDelete