Friday, December 23, 2011

Päev enne "the päeva"


Kui jõulud iseenesest ei tekita minus mingeid erilisi ega rõõmsaid emotsioone, püüan ma igal aastal endas jõulutunnet leida. Nii ka seekord. Maja on koristatud. Küünlad põlevad. Köögist tuleb head lõhna. Kuigi ma isegi ei kujuta ette, mis sealt välja võib tulla, sest potti läks kõike, mida kapist leida andis. Üks pereliige ütleks selle peale, et "teen anni arrot Eks saab näha, mis välja tuleb. Või kas üldse tuleb.

Kohale on jõudnud jõukaardid. Neilt, kellelt ma neid igal aastal ootan ja luban juba viimased kaks aastat, et järgmine aasta saadan mina ka kindlasti kaardid teele. Kolm on kohtuseadus, ehk jõuan ma järgmine aasta ka tegudeni. Telekast käib "Üksinda kodus", mida mina erinevatelt tuhandetest teistest aastast aastasse ikka naudin ( kaks esimest osa on minu arust klassika).

Ka viimased kingitused on pakitud ja kuuse alla pandud.




On vaid jäänud üks päev.



Nii klišeena kui see ka ei kõla, siis soovin jõuludeks kõigile vaid ühte: armastage ja hoidke üksteist, väärtustage koos veedetavat aega, nautige oma sõprade ja perekonna seltsi ja mõelge alati kaks korda enne kui midagi ütlete, ka peeglisse tasub aeg-ajalt pilk visata.

Imeilusat jõuluaega kõigile!

1 comment: