Wednesday, October 26, 2011

Tõestus sellest, et elu ON kolinud Facebook'i

Ma olen veidike halb tähtpäevade ja sünnipäevade meelespidaja. Juba pikemat aega pean ma plaani teha valmis sünnipäevade kalender, et ei peaks kogu aeg mõtlema, et kas oli 14. või 15. september, 25. või 26. oktoober, 10. juuni või 10. juuli.... Loomulikult on kalender siiamaani tegemata, kuigi šabloon on juba täitsa olemas. Ja nii ma neid sünnipäevi unustangi.

Õnneks tuleb suurema osa ajast FB appi ja mul õnnestub siiski sünnipäevalastele õigel päeval õnne soovida. Aga...mis juhtub siis kui üks päev FB-sse ei satu? Sest sa oled parasjagu "liftisõidul"? Noh siis juhtub see, mis juhtuma pidi. Läkski õigel päeval meelest jälle üks sünnipäev.

Ma siis nüüd püüan oma hajameelsust k u i d a g i heastada ja soovin ühele valge habemega sõbrale (ei ole kusjuures jõuluvana, kuigi on mind nii palju aidanud, et mul on vahepeal tekkinud kõhklused/kahtlused, et aga äkki ongi p ä r i s jõuluvana:D)

PALJU ÕNNE!


Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.

2 comments:

  1. Mis tähendab, et pole jõuluvana!?!!!! Muidugi on! Küsi Marleenilt ja no lapsesuu ju teadagi ei valeta (ja siis kujuta ette, kui uhke tunne on, kui su oma onu on jõuluvana):DDD

    ReplyDelete
  2. kuule, lahe! siis mul on ka üks VÄGA kuulus tuttav:D ma siiani olin kahtleval seisukohal, aga nüüd siis tean kindlalt. Ei tea, kas peaks oma jõulukinkide soovid teele panema, sest ma olen sel aastal väga hea laps olnud. Vist:D

    ReplyDelete