Monday, April 29, 2013

Miks Twinny Twister ja Johnny Depp

Miks Twinny Twister & Johhny Depp? Keegi pole küll küsinud, aga ma olen kindel, et paljud nuputavad, miks ma blogi nime nii arusaamatuks ümber nimetasin. Onju? Pole mingit loogikat. Aga on küll.
ETV-s lõppes sel laupäeval viimase aja parima seriaali 1. hooaeg. Ofkoors räägin ma Lilyhammerist: https://www.youtube.com/watch?v=Y7Lx7N1o3Ns

Ja  pärast seda kui ma meeltesegaduses olin vaadanud titeasjade hindasid (ja saanud muuhulgas teada, et olulised on ka mudelid ja brändid), sattusin nägema osa, kus Lilyhammeri-Giovanni lapsevankrit ostis, oli blogil uus nimi olemas. Twinny Twister! 
Ma sain aru, et titeasjade maailm on üks pöörane ja arusaamatu maailm, mis pöörleb Twinny Twisterite (=kärumaailma Ferrari) ümber. Twinny Twisterite, mille hinnad panevad minestama, ümber. Nii nagu Giovanni ütles: "17 000 Norra krooni? Are you out of your mind? Te olete millestki valesti aru saanud. Ma lapse juba saan, nüüd ma tahan vaid käru!"
Ma mõtlen sama. Ilmselt peaks ma sms-laenu võtma kui plaaniks kõik hädavajalikud ja õigetes brändides asjad valmis osta. Ei kavatsegi! Ma vähemalt loodan, et ma paari kuu pärast segi ei kammi ja Janekit ahistama ei hakka, et "mis mõttes meie titt peab halvemas kärus ringi sõitma kui naabri-titt, sa ju ka ei taha škodaga sõita, kui sa mind armastaksid, siis sa saaksid aru kui oluline see on, et meil just see käru on..."


Aga miks Johnny Depp? Iga asi omal ajal.



No comments:

Post a Comment