Monday, October 24, 2011

Nummimeeter põhja...NOT

Mul on tõeliselt kopp ees Birgit Õigemeelest, Koit Toomest ja Getter Jaanist. Mitte et ma mingi arvamusliider oleks ja see statement kedagi üldse kottima peaks, aga kus ma siis veel oma arvamust avaldan kui mitte oma blogis.
Alustame Birgit Õigemeelest ja laulusaatest. Eilne Spice Girlsi laul oli ju lihtsalt k o h u t a v! Samas oli aga juba ette teada, et välja langeb seekord Toomas Lunge, sest ta oli ainuke veel saatesse alles jäänud "vanainimene". Selgem kui seebivesi, et ükskõik k u i halvasti Birgit Õigemeel ka ei laulaks, hääletavad fännid ikkagi tema poolt, sest ta on ju nii armas. Mis sellest, et ilmselt ei oska ta laulda ühtegi teist žanri peale ballaadide. Eks?
Tartul, Pärnul ja Otepääl polnud juba eos mitte mingit šanssigi laulupealinna tiitlit võita, sest kui kõrvuti on võistlema pandud "superstaarid" ja "vanainimesed", siis on tulemus teada. Okei, Toomas Lunge pani ka lauluvalikuga päris korralikult puusse eile, aga... juba jonni pärast, et me oleme andnud hääle Birgit Õigemeele vastu, hääletas meie perekond eile Tartu poolt. (Salaja sees ikka lootsime, et no äkki ikka...)
Ma võin kihla vedada, et laulupealinna saate võidab alati nii nummi Birgit, kes finaali läheb Koit Toomega, sest "žürii" lihtsalt valib ta automaatselt teiseks finalistiks. Finaaliks võiks ženja Fokin vähemalt Koit Toome stiili muuta - valged papud, üleskääritud varrukate pintsak ja kolmepäevahabe on juba nii loetud raamat.
Ja kui laulusaate nummidusest väheks jäi, siis teisel telekanalil ruulis tantsusaates Miss Nummi isiklikult. Ma ei viitsi enam isegi öelda k u i väga tüdinenud ma Getter Jaanist olen. "Oo, nii superlahe" ja "Aa, see oli nii armas" ja "Nii täiega meganunnu" on veel hullem nummiduse üledoos kui aeroobikakava esitavad Õigemeeled.
Ometi saab kõige rohkem hääli ikka "meie armas" Getter, kes ilma mingi kahtluseta rühib vähemalt üheks finalistiks, sest teadagi, kes kõige paremad hääletajad on. Kallis Getter, mine lõpeta kool ära, kasva natuke suuremaks ja tule siis tagasi! Mu jaoks on kurb, et noorte iidoliks on (tehakse) inimene, kes kooli tahaplaanile jättis, sest "ma olen hetkel nii nõutud ja rauda tuleb ju taguda, kuni see kuum on".

Ahjaa ja kuna ma täna juba olen "mul-on-kopp-ees-nendest-inimestest-mode'il", siis Mart Sanderist on mul ja kopp ees. Tõsiselt. Palun eemaldage ta mõneks ajalt ekraanilt. Saatke ta koos Evelin Ilvesega asustamata saarele mõneks ajaks.

3 comments:

  1. Jah, nõus!
    Getter, Birgit ja Ott võiksid minna pikemaks ajaks puu taha.
    Laulusaates oleks eriti vinge, kui Tanja võidaks (sest teiste fännid lähevad laisaks).
    Tantsusaates oleks ERITI vinge, kui Jan võidaks (sest teiste fännid lähevad tema poolele üle).

    Mart Sander võiks ennast aga lausa põlema panna, kuna nii halbasid kommentaare ei ole ma veel kuulnud (isegi mitte algajate käest). No ja see, et ta uut-tobedat-Bingot juhib, on veel eriti nõme :)

    ReplyDelete
  2. Mart Sanderist ja tema "vaimukatest" kommentaaridest tahaks küll mõnda aega väga puhata. Viimase tantsusaate kogemata "piinlik, piinlik" kommentaar, mida ta siis parandada üritas ja asja kordi hullemaks tegi, oli tõeline tase!

    ReplyDelete
  3. Issand, kui nõus ma olen selle sissekandega!

    ReplyDelete