Monday, March 17, 2014

Diip "TMW maitsed" restoranifestivalil

“TMW maitsed”restoranifestivali programmis on lisaks pop-up restoranile 16 armastatud söögikohta, mille hulgas valikuid igale maitsele ja meeleolule – legendaarsest hea toidu institutsioonist Gloria uue mõnusa Kalamaja restoranini Diip, eksootilisematest paikadest ka Hiina teemaja- ja restoran Cha Dao. TMWi külaliste koduks 2009 aastast olnud Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco lõunatavad festivali väliskülalised, õhtuks on Monaco uus a la carte menüü aga avatud kõigile huvilistele. Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks maitsev ja värske toit. 
Restoranide puhul on tänavu luubi all iga restorani olulisim väärtus ja hing – peakokk, kes paneb festivali ajaks kokku oma lemmiktoorainetest koosneva TMW erimenüü. TMW veebilehel www.tmw.ee/foodsaate tutvuda eripakkumiste ja soodustustega ning lugeda ka peakokkade lühiintervjuusid nende toidufilosoofiast ja muusikaeelistustest.
“TMW maitsed” restoranifestivali programmis on:
TMW pop-up restoran, peakokk Ants Uustalu (Disaini- ja arhitektuurigaleriis Pärnu mnt 6, kaupluse Laste Maailm kõrval) / Cha Dao, peakokk Zhiqiang Jiang (Suur-Patarei 2) / Cru, peakokk Dmitri Haljukov (Viru 8) / Diip, peakokk Toomas Lääts (Soo 1/6) / F-hoone, peakokk Andrei Soloha (Telliskivi 60a) / Gloria, Dimitri Demjanov (Müürivahe 2) / Hetk, peakokk Jevgeni Jermoškin (Roseni 9) /Kaerajaan, peakokk Jaak Hiibus(Raekoja plats 17) / Kohvik Sesoon, peakokk Maia Smõslova (Niine 11) / Baar Bistroo Kukeke, peakokk Helen Andema (Telliskivi 57) / Leib Resto ja Aed, peakokk Janno Lepik (Uus 31) / Monaco, peakokk Oleg Alasi (Nordic Hotel Forum, Viru Väljak 3) / NEH, peakokk Yves Lelay (Lootsi 4) / NO99, peakokk Riho Heinmets (Sakala 3) / Sfäär, peakokk Heldur Hillak(Mere pst 6e) / Till & Kummel, peakokk Jürgen Lip (Nunne 7) / Von Krahli Aed, peakokk Juhan Heinsalu (Rataskaevu 8)
Restoranide eripakkumised kehtivad 26.-30. märtsini, festivalipassi omanikele kehtivad soodustused. Tutvu lähemalt tmw.ee/food.

DIIP





     


   



Diip. Foto: Aron Urb.                Toomas Lääts. Foto: Tõnu Tunnel
Väike, hubane ja kodune restoran Kalamaja alguses, kus hoole ja armastusega koheldakse igat klienti, südamega tehakse igat rooga.Valdavalt eestimaine, kvaliteetne ja valitud tooraine on meile teejuhiks nii praegu kui ka tulevikus. Lõpuni viimistletud ja puhtad maitsed on meie tugevus.
Peakokk Toomas Lääts
Lemmiktooraine? Pea kõik, mida saab siitsamast Eestist – põllult, metsast, vetest.
Toidufilosoofia? Käia ühte sammu loodusega ja tagada, et see kajastuks alati meie menüüs.
Milline muusika inspireerib? Elektrooniline ja indie, sealt äärealadelt. Puhas pop jääb mulle veidi igavaks.
Pakkumine:
26.-30. märtsil festivalipassiga -15% kogu menüüst.

No comments:

Post a Comment