Friday, June 26, 2015

#pisiasjad



 #lilled
Need, kes mind paremini tunnevad, teavad, et ma armastan lilli. Eriti suvelilli. Mul ei saa lilli kunagi liiga palju olla. Kõik potililled suretan ma küll välja (kui Marek õigel ajal jaole ei saa), kuid suvel ei suuda ma vastu panna soovile kõik võimalikud vaasid ja totsikud ning potsikud lilledega täita. Ma armastan lilli!
 #(ema)hool
Emad jäävad emadeks. Muretsevad, et laps ikka lõuna ajal söönuks-joonuks saaks. Ma ei hakka isegi tagasi ajama, et ma pole üks ärahellitatud laps, kindlasti olen. Mul on perekonnaga vedanud.  
 #jalutuskäigud
Mulle on alati meeldinud kõndida. Jalutamas käia. Vaikselt ja aeglaselt. Oma tempos ja omades mõtetes. Viimase 1,5 kuu jooksul olen ma kõndinud üle 60 kilomeetri. 
#nagupostkaardil
Ma armastan loodust. Mõnikord võin ma mõnd kohta lihtsalt vaatama jääda, sest mulle tundub, et see ei ole võimalik, et midagi nii ilusat olemas on. Nagu Colletti sild Lillehammeris. 


#heasöök
Ma armastan head sööki, mulle meeldib süüa teha. Viimased paar aastat ei ole ma väga usin kokkaja olnud, siin Lillehammeris ei ole mul üldse võimalusi korralikuks söögivalmistamiseks. Õnneks on meil tekkinud siia mõned sõbrad, tänu kellele me saame head sööki nautida. Eilset hommikut alustasime me värske rabarberikoogiga, tänast šokolaadikoogi ja puuviljadega. Life is short, eat dessert first, eks? Kui me ühel hetkel uuesti köögi saame (on see siis Ussipesas või siin Lillehammeris), siis ma hakkan uuesti kokkama. 

                        

#loomingulisus
Väikesed loomingulised vimkad käivad asja juurde. Mulle meeldib kui saab/tohib natuke kastist väljapoole mõelda ja tegutseda. Loomingulisus ja mängulisus on elus olulised.

No comments:

Post a Comment