Thursday, April 10, 2014

Roomamiskoer ja Ida esimene iPad


Nii nagu ma kunagi juba manisin on Ida ära õppinud roomamise ja otseloomulikult on seda vaja teha nüüd 24/7. Isegi magades. Öösel ärkan ma vahepeal selle peale, et midagi niheleb minu ja Mareki vahel. Ida liigub sihikindlalt voodipeatsi poole, endal silmad veel kinni. Pole siis ime, et ta ka ärkvel olles sugugi ei viitsi enam paigal olla. Nii juhtub kui avastad korraga, et saad liikuda ning maailm ei koosnegi vaid paarist ruutmeetrist. Et maailm on kohe palju suurem. Kohe mitme toa suurune. 



Kõige paremaks motivaatoriks edasiliikumisel on  veidrad karvased objektid, mis eest ära lähevad ja millele on ilmtingimata  vaja järele jõuda. Nii Ida eile Hugol järel roomaski. Hugo lasi Ida üsna lähedale, liputas saba ja kaugenes siis veidi. Ida roomas järele. Hugo liputas saba, ootas veidi ja kui Ida jälle liiga lähedale hakkas jõudma, kaugenes Hugo. Nii kestis see mäng eile päris pikalt. Kui raamatukogudes on lugemiskoerad, siis meil kodus on roomamiskoer.


Ja kui Hugot parasjagu käepärast võtta pole, siis piisab vaid põrandale jätta iPad. Otsejoones hakkab Ida selle poole roomama ja püüab oma esimesed Instagrami ja Facebooki postitused teha. Õnneks või kahjuks jäid postitused siiski tegemata:) Kuid pole vist kaugel aeg kui talle isiklik FB konto teha tuleb. Enne seitsmendat kuud vist ei tasu. Või mis te arvate?

4 comments:

  1. Hee, palju õnne. Soovitan Sul lisaks ära korjata ka väärtuslikumad ehted - nende peale liigutakse ka välgukiirusel. Meil olid mu D&G ja Fossili käekellad väga popid, nende peale joosti (roomati siis algul) lausa tormi. Ma mingeid confcall'e saingi teha ainult nii et tõstsin järjest läpakat põrandal edasi, ise klappepidi seal kinni või siis käekella ja laps roomas järgi - ainult siis oli vaikus majas. Et kuni oli lootust:)

    ReplyDelete
  2. Juhuu! Naudi seda aega, kui veel roomab. Peagi võtab jalad alla ja siis on igal võimalusel püsti- ka magamise ajal voodis ajab end jalule:) Ma ei hakka rääkimagi, et kõremal on alati rohkem asju, kui põrandal....

    A.

    ReplyDelete