Tuesday, October 29, 2013

Paide elamuhooldus

Justkui mu elus oleks hetkel liiga vähe põnevust, on mu telefoni number sattunud ka Paide elamuhoolduse poolt hallatavate korterite üürisedelitele, nii et ma saan kõnesid Paide elanikelt, kelle radiaatorid on külmad.
Kui ma vastan, et kahjuks ei oska kuidagi aidata, saan ma vastuseks: "Aga Teie number on ju siin kirjas?!"
No mis ma siis nüüd tegema pean? Paidesse sõitma radikaid reguleerima? Ma saan aru, inimesed, et teil on külm, aga uskuge mind, minul ei ole sellega mitte mingit pistmist:D
"Kas te saate kuidagi aidata?" küsitakse minult. KAS TE GOOGLE´IST OLETE MIDAGI KUULNUD? VÕI INFOTELEFONIST? KUST KURAT PEAKSIN MINA TEADMA, MIS ON PAIDE ELAMUHOOLDUSE TELEFON? JA MIDA TEIE RADIKATEGA ETTE VÕTTA?

Aga vähemalt suutsin ma kogu selle tänase tohuvapohu keskel Britt Ida Loviisa sünni ära registreerida. Minult on ikka ja jälle küsitud, et miks selline valik. Sellepärast. Ja sellepärast. Sellepärast ka.  Mitte et me lihtsalt tahtsime lapsele mingit erakordselt "erilist" ja "fäänsi" nime panna. Mulle meeldib, et nimel on oma lugu rääkida.
Kas ma nüüd pean ootama, kuni see on menetletud, et saaksin sünnitoetust jms taotlema hakata? Või kuidas see asi nüüd siis käib?




1 comment:

  1. Kahjuks ei ole veebis nime registeerinud ja ei oska öelda, kuidas ja kui kaua läheb nime registreerimiseks Ilmselt peab mõni ametnik sellele nö kasutusloa andma :)

    ReplyDelete