Wednesday, October 9, 2013

Emotsioon nr 86

Ma oleks nagu sanatooriumis, veidike igavas sanatooriumis, aga ikkagi. Eriti nüüd kui Marek haiglakoti koos kōige eluks vajalikuga mulle järgi tōi, nii et ma ei pea mööda haiglat ringi lippama tissid-paljad-öösärgi vōi äärmiselt kareda hommikumantlilaadse asjaga, ma sain käia duši all, pesta hambad, panna jalga sussid ja saan edasi vegeteerida. 
Uhiuues hommikumantlis. Sest see oli kotist puudu. Ja hoolitsev mees pidi uue ostma. Polegi ju nii paha haiglasse sattuda;)

Ja kui teisiti puhata ei oska, siis polegi ju muud varianti. Nüüd olen ma sunnitud siin lebama. Ainuke nôme asi on see, et ma ei tea, mis edasi saab. Kas saan päeva peale koju vōi....
Ahjaa, ma olen netist ja foorumitest lugenud, et ITK ei pidanud üldse tore ja sôbralik koht olema, et kôik normaalsed sünnitajad valivad Pelgulinna. Ei saa öelda, et see mus natuke hirmu ei tekitanud, ikka ju kipud kôike netist loetavat puhta kullana vôtma. Aga ma ei tea, mul pole siiani küll ühtegi halba sôna öelda. Kôik on sôbralikud ja hoolivad. Naeratavad. Vôib olla kollid on veel kusagil peidus? Aga siiani, ka eelmise aasta operatsiooni kogemusest, pole ma ühegi kolliga kokku puutunud. Äkki ei puutugi? Ja kôik jätkub sama sōbralikult?

3 comments:

  1. Minu mõlemad lapsed on ITK-s sündinud. Pole mul midagi neile ette heita - toredad ämmaemandad ja hoolitsev suhtumine.

    Aga noh, ega ma ju ei tea, kas ma olen päris normaalne inimene... Kui Perekoooli foorumites käi, siis vist päris normaalne ju ei ole :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mina käisin perekooli foorumis kolamas, tähendab olen normaalne:D
      Aga ITK inimestele ei oska ikka midagi ette heita:)

      Delete
  2. Mul on võrdlusmoment Keskhaigla ja Tartuga aasta tagasi ja ütleks, et Tartus on mõnusam. WC ja duzz ja telku on palatis. Ilma telkuta vist oleks hulluks mõelnud ja Tartus on ainult 1 palatikaaslane.

    ReplyDelete