Saturday, October 19, 2013

Emotsioon nr 94 ehk koll Molly on arukas tüdruk

Loomulikult ei saanud koll Molly veel pesast välja tulla, sest ta sai aru, et tulevane ema ei ole ennast ju üldse veel korda sättida jõudnud. Need kaks haiglasse sattumist olid lihtsalt selleks, et mulle näidata kui ootamatult ja kiiresti kõik käia võib. Et, naine, ole nüüd hea ja mine käi ükskord juba ilusalongis ära!
Tõsi ta on. Vaene laps, niigi peab siin maakate perekonda sündima ja siis veel esimese asjana oleks pidanud nägema, milline rääbakas ta ema on.
Nii ma siis koll Molly soove arvesse võttes otsustasingi selle käigu ette võtta. Ma muidugi olin surmkindel, et ma aega ei saa, aga võta näpust.
Vaba pediküüri aeg oli täitsa olemas. Proovisin ka veel juuksuri aega, aga no sellega enam nii hästi ei läinud. Hea küll, vähemalt sardell-varbakesed saavad ilusaks!

Jõudsin ma vaevu ilusalongis maha istuda, et oma aega oodata, kui minu juurde tuli juuksur. "Kas sa tegelikult tahtsid ka tukka lõigata?" küsis ta. "Jah," vastasin, "aga teil polnud vabasid aegasid." Järgmisel hetkel näkitses juuksur juba mu tuka kallal.
Samal ajal kui ma soojas vees varbaid leotasin, leidis kosmeetik aega, et ka mu kulmud korda teha. Lamasin toolis ja mõnulesin kui uksele koputas juuksur. "Kui sa tahad juukseid värvida, siis mul praegu oleks võimalik seda teha, ma just panin kliendile värvi pähe ja saaksin sinu ka ära värvida," pöördus ta minu poole. Tegelt? Ma ei suutnud oma õnne ära imestada. Ja juba oligi ta tagasi koos värvitopsiga. Üks toredatest naisterahvastest mudis mu varbaid, teine sama vahva askeldas mu peas. Tõeline vip-treatment!
Või nägin ma juba nii kehv välja, et neil vaesekestel hakkas mu´st lihtsalt kahju;) Et suur nagu emavaal niikuinii, olgu siis vähemalt kena. Sest sünnitama minnes on see ju kõige olulisem asi üldse! 

Kaks tundi hiljem olen ma kodus tagasi. Ma tunnen end kohe sada tuhat korda paremini. Ja isegi, et kenana. Nii kenana kui sellises staadiumis ja suuruses see üldse enam võimalik on. Nüüd olen ma valmis. Ja koll Molly ei pea häbenema, et ta metslase seest välja peab ronima.
Aga ma mõtlen, et nüüd sobiks kui ta 23.oktoobrini ootaks, siis oleks poliitiliselt ka kõik korrektne. Et tulevaste vanemate rõõmuks ikka Skorpion ja Madu. Nii nagu me arvestanud oleme. Kõrvalekaldeid plaanidest ei ole ju tegelikult vaja;)

No comments:

Post a Comment