Thursday, October 10, 2013

Kodus

    Kuigi ma ei saa väga kindel olla, et mu kodusolek väga pikaks jääb, aga krt! kui hea on kodus olla! Ümbritsetud kassidest ja koerast ning värskest ōhust. Sest nii kaua kui kedagi teist kodus pole, saan ma mōnusalt jahedas majas vedeleda. Küll nad siis ōhtul kütavad, kui selgub et siin nagu külmkapis on. 
Mu jalad, mis meenutavad pigem puupakke kui jalgu, vajavad jahedust. 
Ma tahaks küll sada tuhat asja kohe tegema hakata, aga ma lubasin, et olen vaid pikali ja puhkan. Mitte et ma varem poleks seda lubanud, aga nüüd ma päriselt ka puhkan. Ma ei taha haiglasse tagasi. Mitte niisama passima vähemalt. See on liiga tüütu! 
Ainult üks asi oli tore. Vōi pigem harjumatu. Me pole Marekiga kunagi väga sōnumisaatjad-tüübid olnud, aga kaks ōhtut saatsime me Viberis üksteisele sōnumeid stiilis "mine magama", "ei, sina mine enne", "ei, sina". Nagu kaks värskelt armunud puberteeti. 
Ja mitte et ma muidu ei arvaks, et Marek on väga hoolitsev, aga nüüd tōusis see kohe hoopis teisele tasandile. Selline armas softie!

On ikka vaks vahet, kas olla kodus vōi haiglas:)



4 comments:

  1. Mul hea meel, et Sa veel koju said - ja et Sa päriselt ka puhkad:)
    Minu jalad olid ka pakud enamuse ajast, välja arvatud trennis käimise õhtul - see pani vee välja tulema. Õeldakse, et petersellitee viib ka vee kehast välja (mul sõbrants jõi raseduse lõpus iga õhtu väikse tassikese), aga see pidi olema ka vist võib-olla sünnitust esile kutsuv asi - seega ei julge ise soovitada. Minul petersellitee ei töötanud, ainult trenn.
    Aga edukat pikutamist Sulle;)

    ReplyDelete
  2. Tegelt polegi paha puhata, täitsa talutav! Ainult "Vaprate ja ilusate" vaatamise oleksin pidanud vahele jätma, see debiilsus ei môju vererōhule hästi:)

    ReplyDelete
  3. Irw.. Ma vaatan neid nii, et loen telekavast terve nädala ette ära. Ja siis seriaali ennast ei vaata:) Kuigi vahel ajupuhkuseks on hea, samas üle 2 seeria järjest (1 seeria päevas, 20 minutit) ei suuda vaadata:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma tööl käisin, tegin sama, et lugesin telekavast ära, mis värk ja siis nii umbes kord kolme kuu tagant vaatasin paar osa ka telekast ära:)

      Delete