Wednesday, October 16, 2013

Emotsioon nr 92

Ühtepidi on mul oksendamiseni kōigest, mis puudutab tittesid ja tittedega seonduvat. Ma tunnen, kuidas mul hakkab sees keerama kui loen/kuulen heietusi "beebsudest" ja "tibudest". Jätkuvalt tunduvad need kaks väljendit mulle kõige vastumeelsemad. Ma ei taha kuulda midagi tittede sünnikaalust, pikkusest, hindest vôi ma ei tea veel millest.
See kōik pidavat muidugi muutuma "kui ma ise kord seda imelist tunnet kogen ja mōistan milline õnn ja au ja uhkus on emaks saada". Võimalik, aga hetkel on mul sellest niiiiiii f....g kõrini!!! 

Ometigi olen ma viimased kaks tundi veetnud netis titeasju otsides. Teate ju küll seda maailma kōige ilusamat titevoodit, mille emme koll Mollyle ostma pidi. Seda: 
Jah, ma ilmselt pole tõesti kenamat voodit näinud, aga ma ei suuda uskuda, et igas maailmanurgas peab selle eest välja käima nii palju raha kui siinsetes beebipoodides. Nii ma surfan. Tulemusteta! Ei leia sarnast. Isegi sarnast voodisisu ei leia. Kõik on elevantide, klounide, printsesside või südametega. Ja pole siis ime, et ka see mind juba öökima ajab. 

Sellest, millist vastumeelsust ma tunnen igasugu rasedusaegsete vaevuste suhtes, ei viitsi ma isegi rääkida. Mul on täitsa ükskõik, kellel, mis häda on. Eeskätt on mul muidugi juba kōrini iseendast. Murphy seadusena on haiglas kõik mu proovid ja näitajad korras, sünnitama ei aja mind keegi, väikesed valud ja kummaline enesetunne käivat asja juurde, nii kui ma jälle koju saan, on näitajad pekkis. Ma juba tean ette, et kui peaksin homme koju saama, siis paari päeva pärast kamandatakse mind siia tagasi. 

Tagasi külma vorstikastme, sünnitusele minevate ekstreemsete valude käes kannatavate naiste ja nutvate tittede keskele. Jumal hoidku, kaua veel? 

Tooge mulle šampust! Ja ärge küsige, kas olen juba sünnitanud.
Ega ma seda saladuseks niikuinii jätta ei saa ega kavatse:D


9 comments:

  1. Tead, viimased kuu v paar on mumeelest ema ettevalmistus sünnituseks - "ükskõik kui jube see sünnitus ka pole, siis mul on kõrini sellest, et ma ei saa keerata, enesetunne on sitt, jalad paistes ja veel sadamiljonit häda - seega teeks selle ära kiirelt ja saaks rahu majja".
    Mina valmistusin rahumeeli haiglas olemiseks ja tegelikult ei saanud ma seda kuradi raamatut isegi lahti teha, mis kaasa oli võetud. Võta seda (no tõsi, kõike peale söögi eks) kui sanatooriumi (jaa, raske on, kui mujal nii palju huvitavat toimub eks) - aga kasuta võimalust magamiseks kuni saad. Kui laps käes, siis saad oma mobiilsuse tagasi, nädala-paarisega võib juba väga vabalt ringi trallata teatud piirini:)
    Pea see lõpuspurt veel vastu, enam pole palju jäänud:)

    ReplyDelete
  2. Jah, isegi mina, kes ma võõraid imikuid kardan ja vabatahtlikult lapsi ei nunnuta, ütlen, et pole midagi hullemat kui rasedus. Laps on sellega võrreldes juba lihtne. Kui endal sees ei keera ja kuskilt ei valuta, siis kõige muuga saab juba väga edukalt hakkama.

    Aga magamissoovitusele ma alla ei kirjuta. Mu meelest ei ole rasedana eriti võimalik magada kah. Mina magan isegi tite kõrval paremini (mis siis, et ärkama peab vahepeal) kui rasedana.

    Meelekindlust veel viimasteks nädalateks. Ükskord saad sünnitama niikuinii!

    ReplyDelete
  3. Virisesin, et spaas võiks paremad protseduurid olla, et üksluiseks kisub ja eile saingi endale nii seksikalt naiseliku tegevuse, et anna olla. Oh, milline rõõm on rase naine olla!
    A Molly tuleb ilmselt sama suur "elukas" nagu ma ise olin sündides, ei saa ikka geenide vastu:D

    ReplyDelete
  4. Irw - see on nüüd see koht, kus peaks disclaimer olema - et kui sünnitamise kohta midagi teada ei taha, siis ära edasi loe - aga mumeelest on lõpuks pea suurus oluline, kui see on väljas, siis edasi pole enam väga vahet, kas see laps on 2,2 kilo nagu mul,või suurem - sest suurem töö on tehtud:)

    ReplyDelete
  5. Väga ilus voodi, aga kes teab, kas sul seda voodit väga vajagi on. Mina ausalt öelda kahetsen, et võreka ostsin. Ei saa last sinna kuidagi magama, kuigi alguses sai ikka kogu aeg üritatud. Olin enna lapse sündi raudselt seda usku, et laps PEAB oma voodis magama. Enam mitte :D Peaasi, et laps magaks, ükskõik, siis kus (muidugi ohutu peab olema)

    ReplyDelete
  6. Minule ka kõik korrutasid, et jajaaa naiivitar kui arvad, et laps selles ilusas voodikeses sul magama hakkab, nagunii lõpetad tema kaisus. Vat minu puhul need hurjutused ei pidanud paika, laps hakkas esimesest kodusoleku päevast oma voodis magama ja teeb seda siiani olles 13 kuud vana :) Mina näiteks ei saa koos lapsega magada, siis on häiritud nii lapse kui enda uni. Eks tulebki leida see tee, mis sobib nii emale kui lapsele.

    ReplyDelete
  7. Mitte küll päris samad, aga sarnased voodi http://www.brattdecor.com/collection_details.cfm?col_id=15
    Muidugi pole mul õrna aimu, palju sellised Eestis maksavad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See konkreetne sisu maksis 500-600eur vahel ja kardin ca 200 eur. Kui veel voodi hind ka juurde panna, siis selle eest saaks juba odavama auto vist:)

      Delete
    2. Sellel lehel oli nüüd küll liiga palju ilusaid asju:) et siis jälle tuhnin titeasjades. Mitte et mul siin lamamavas asendis midagi muud tehagi oleks...

      Delete