Saturday, May 24, 2014

Titepiltide üledoos


Ehk siis. Et vahelduseks rongaemanduse end ka hea emana näidata, siis tänane päev on sada protsenti Ida päev olnud. Noh et seitsmenda kuu sünnipäev, siis ikka üks korralik ema ju viib lapse museeumi ja kohvikusse. Ja alustab hommikut koogiga. Koogist me muidugi pilti teha ei taibanud, aga kõik muu on ilusti dokumenteeritud, või fotografeeritud. 

Kirbukalt ostsime Idale kingituseks pearäti ja uued tennised. Mulle tundub, et talle meeldivad tennised. Ta mängis nendega täitsa omaette lausa viisteist minutit. See on tema puhul palju.

                   


                       

                        
 
                         

Edasi liikus eeskujulik ema oma lapsega muuseumi. Mänguasjamuuseumi. Me sattusime päris printsesside keskele. Ida oli moodne printsess keset klassikalisi printsesse. Mingi hetk ta vist oleks ka tahtnud klassikaline printsess olla.


                     

                         

                 

No ja kuna talle Kalevipoeg nii väga peale ei läinud,siis me mõtlesime, et jätame selle etapi vahele ja paneme Ida kohe ülikooli. Vist sai tsips vara. 

                         

                         

Ja no kuulge, mina ei oleks mina, kui sünnipäev poleks niimoodi lõppenud. Ikka veiniga. Lastekaitset ehk ikka pole vaja kutsuda, sest kuigi kolm klaasi, siis me päriselt ka me Idale juua ei andnud. Veini siis. 


                        

Aga et päris üdini aus olla, siis kooki ostsime me niisama, mänguasjamuuseumi kutsus meid Heily ja noh veini oleksime ka ilma sünnipäevata jooma läinud:)

Ahh, peaaegu oleksin unustanud. Uue köögi ostsime ka Diipi. Paigaldaja lubas esmaspäeval tulla;)

                   


                      

4 comments:

  1. kust köök pärit? olen mänguköögi otsingul

    ReplyDelete
  2. Ja Printsess Marleen ka uhkelt pildil. :) Kusjuures ülejäänud Mänguasjamuuseumis oli hullult lahe, oleksite ka ikka pidanud tiirule minema. Ja kell kaks pakuti torti ka!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kuidas siis ilma Marleenita oleks saanud:)
      Aga me ei saanud ju jääda, meil oli vaja laps magama jalutada. Noiri;)

      Delete