Tuesday, May 27, 2014

Asi see niit ja nõel siis kätte pole võtta


No hea küll. Kuna Marek keelas mul klambripüstoliga Ida tagi külge lilli kinnitada, siis ma mõtlesin, et olgu...Võtan end kokku, võtan vabatahtlikult niidi ja nõela kätte ja nui (või peaks ütlema niit ja nõel?) neljaks, õmblen siis ära. Kuigi kõik minu kokkupuuted õmblusega ON lõppenud nii, et Marek tuleb ja päästab päeva.

Nagu juuresolevalt pildilt näha võib on lilled tagi küljes olemas. Ausõna, ma ei kasutanud klambri- ega liimipüstolit. Kahju, et mul see liimipüstoli mõte alles praegu pähe torkas, muidu oleks ma selle raudselt ära katsetanud.
Aga ei ole see õmblemine minu teetassike. Ei ole. Esiteks niiti oli mul ainult helelillat värvi (okei, see oli tegelikult esimene, mis kätte juhtus ja loomulikult ei viitsinud ma rohkem edasi vaadatagi) ja nii said ka valged lilled lilla niidiga kinnitatud. Kõige hullem tulemus muidugi ei olegi, liiga lähedalt ei tasu vaadata.
Teiseks, kolmanda lille juures oli mul juba kopp ees. Nii tüütu tegevus!

Aga tehtud ta sai. Nüüd ma võiks küll Aasta Ema auhinna saada. 

Seda pilti vaadates häirib mind nii õudsalt, et ma pole viitsinud kõiki riidepuid ilusaks teha. See ei olnud raske. Seda saab teha siis kui Ida magab. Ja seda tööd saab teha liimipüstoliga! Vaid natuke viitsimist on vaja. Sellega on ka mõnikord selline defka värk;)

9 comments:

  1. Kaugel pajalapid on? Pilti paluks, et oled/olete ikka alustanud!

    ReplyDelete
  2. Jp, alustanud me oleme. Tükid on välja võetud pakendist, õigesse järjekorda pandud ja ootavad kenasti riiulil. Et Marek õmblusmasinale niidi taha paneks;)

    ReplyDelete
  3. käib kah, kui paremini ei oska :-P
    (käisin eile diipis, me vist segasime teenindajat :-( ta oli sellise kurja näoga, et segame teda oma
    tuttavatega lobisemisel. kohe väga väga halb mulje jäi te kohmikust.ma tükkaega mõtlesin kas ja kuhu seda kirjutan, anna andeks et siia. sa ise oled ju päris tore , ega ma muidu ei loeks. ja ega ma muidu diipi poleks ka läinud!! edu sulle, ja mulle ka, õmblemises eriti! :-)
    terv.i

    ReplyDelete
    Replies
    1. PS: aga õmmelda küll paremini ei oska, päriselt:) isegi kui tahaks.

      Delete
    2. Seda on äärmiselt kurb kuulda, aga ma sellegi poolest tänan ausa tagasiside eest. Isegi kui seda on halb lugeda, siis ka sellised kommentaarid on oodatud, sest muidu me ei oska end parandada. Aga ma ju ikka tahaks, et inimesed meie juurest positiivsete emotsioonidega ära läheksid. Ja ikka ja jälle tagasi tuleksid:) Loodan, et sa ei lasknud end sellest halvemapoolsest kogemusest ära hirmutada ja tuled ikka tagasi....Sest tegelikult oleme ikka toredad seal kõik:)

      Delete
  4. sa oled vist ainus tore asi seal :-) kui nüüd lugeda blogi...
    aga proovisime mis me proovisime, kui teenindus on halb ja me pole oodatud sinna, siis ära tuled ikka
    kurvana. vürtsikilu oli super hea.
    ära pikka viha pea.
    terv.i
    terv.i

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei viha ma muidugi ei pea, ma olen ju tore:) aga..ma oleksin väga tänulik kui sa mulle meilile eveliis@diipresto.eu kirjutaksid/kirjeldaksid, kes teenindaja oli.

      Delete
  5. liimipüstol <3 ma ka ei kannata nõelumist ja õmblusmasinatel on minuga mingi vendetta, nii et andke mu liim, klambrid, teip ja nipukad siia!

    ReplyDelete
  6. Jaaaa! Jumal tänatud, et meid on veel, kes õmblusmasinaga vaenujalal:)

    ReplyDelete