Wednesday, May 28, 2014

A sellega lähedki vä? Ehk leiud vanaema kapist

Ma täna hommikul mõtlesin, et ma olen küllalt teiste OOTD postitusi kommenteerinud ja laitnud, et on aeg teistele ka  võimalus anda mulle "tagasi teha". Kuigi, et lõpuni aus olla, siis ma ise olen selle kollase kleidi üle väga uhke. Pärit on see vanaema kapist ja on nii umbes 40 aastat vana, mõnda aega rippus see emme kapis, aga ta leidis, et see on liiga tütarlapselik ja nii rändas see minu kätte. Sest mina olen ju veel noooooor!

No igatahes. Lehvin siis mina oma uue imeilusa kollase kleidiga toas ringi ja küsin Marekilt, et hakkame juba linna minema või ei. Marek vaatab mind ja küsib: "A sellega lähedki vä?" Ma tegin suured silmad pähe, et mis mõttes, sihuke kommentaar, et mis sellel kleidil siis viga on, see on ju puhas vintage. Naiselik veel pealekauba. "Ei, noh, ma mõtlesin, et see on ikka selline pidupäeva kleit," vastas ta. Ma pean ütlema, et Marek on edusamme teinud, ta oskab kiiresti (enne kui ma solvuda jõuan) asjad ära siluda. 
"Iga tööpäev ongi pidupäev,"vastasin mina. Ja läksin siiski riideid vahetama. Ei, mitte siiski Mareki kommentaari pärast, vaid sellepärast,et mul polnud õiget värvi sukki. Aga väljas on ju ootamatult talv saabunud. 

Pildi panin ma siiski Instagrami üles. Et teised ka mu  imeilusat kleiti näeks. Ja noh, täna on lõpuks ka see päev, kui Idale tädi Piibe kingitud Burberry'd jalga mahuvad (kuigi, Ida jalg on vist nii mühinal kasvanud, et need jäävad kohe-kohe väikeseks. Nii et, kallis tädi Piibe, kui sa tahad, siis võid meile uued Burberry'd kinkida;))
Esimene kommentaar tuli Heilylt. "Oi, sul ka naiselik kleit vahelduseks seljas". Mis mõttes, küsisin ma. Et muidu on mehelikud või. "Ei, muidu on sellised ebamäärased, et ei ole ei rinda ega taljet," vastas Heily. Ma hakkasin kõva häälega naerma. Ja palusin Marekilt endast paar uut pilti teha. Sest just täpselt selline nagu Heily kirjeldas see teine outfit tuligi. Ebamäärane. Minulik. Kas nii, Heily?


Ning kui juba moeblogimiseks läks, siis ma näitangi oma viimased second hand leiud kah ette. 


Kleidi ostis mulle emme. Humanast. Nelja euroga.
Tagi ostsin ma Tartust kirbukalt. Ühe euroga.
Koti sain Telliskivi kirbukalt. Viie euroga. 
Vaid sukkpüksid ja kingad on päris poest. Sukkpüksid Sokisahtlist, meie pere lemmikpoest (mina ise olen tagasihoidlik ostleja, aga Ida kipub seal hullama. Ja Marek ka.) Ja kingad NS Kingast. Ikka allahindlusega:)  
Ahjaa, isegi Ida asjad on second hand'ist. Tagi ostsin ma kahe euroga Humanast. Hilfigeri kleidi ostis emme Rootsist. Second handist. Me teame seal üht head kaltsukat. Tegelikult lausa mitut. Kui tahate, siis soovitan.

Samal ajal kui mina blogisin: 

                                       

8 comments:

  1. Ma loodan reedel ikka kollast kleiti näha, ole ometi daam kollases kleidis :)

    ReplyDelete
  2. Mina tahaks küll nende kaltsukate asukohti teada :P

    ReplyDelete
  3. Marekil tundub jahe olevat... :D!

    ReplyDelete
  4. Selle Mareki pildi võiksid kuhugi fotokonkursile saata. Hullult hea minu meelest :) Peaks ainult tabava pealkirja ka panema sellele.

    ReplyDelete
  5. Sellised second-hand leidude postitused mulle meeldivad. Neid võiksid teinekordi teha, kui midagi head jälle näkkab :)

    ReplyDelete