Friday, November 14, 2014

Annan ära beebiriided



Mul on jälle kokku kogunenud kolm kilekotitäit beebiriideid suuruses 60-68, natuke teisi suurusi ka, aga valdavalt ikka vist 60/68 kanti. 
(Emme, ära muretse, ma olen osa ka enda tarbeks alles jätnud. Selle müstilise teise lapse jaoks kui tahate;) 
Ma tahaks neid ära anda. Kellelegi, kel neid tõepoolest vaja on. Tallinnas saan võibolla ära ka tuua kuhugi, aga saatma ei hakka. Varem olen saatnud ja ega see saatmiskulu nüüd teab, mis suur ka ole, aga kui pärast ikka kusagil samu asju müügis näed, on  sellest rahast kahju natuke. Riided on korralikud, paljud on küll mitmendal ringil, kuid nii nagu Idagi on paljusid asju vaid paar korda kandnud, nii on ka nende varasemate omanikega olnud, et kippusid teised kiiresti kasvama ja SIIS nad suurt midagi riideid ei määrinud.
Kui teate kedagi, kes teaks kedagi,kel nendest riietest abi võiks olla, siis kirjutage mulle siia kommentaaridesse. Palun juba ka ette vabandust, sest võib juhtuda, et kotti on sattunud  mõned plekkidega asjad. Ida on mind teinekord sorteerimisel aidanud, kuid ta ei jaga veel päris hästi seda pessu-puhtad-sahtlissetagasi-sorteerimisevärki. 
Paar pilti tegin ka. Nö stiilinäiteks. Aga kottides on tõepoolest kõike. Bodydest teksadeni. Mähkimisalus on ka. Ja ühed kingad. 20 suurus.






5 comments:

  1. Soovitan emalapse varjupaika viia.
    Terv. I

    ReplyDelete
  2. Oskad mind kontaktidega ka aidata?

    ReplyDelete
  3. Mina olen ühe satsi samas suuruses riideid ka ema ja lapse varjupaika viinud. Kuna sinna enamasti keeruliste lugudega naisi juhtub, ei ole täpsed kontaktid ja aadressid asjad, mida internetis jagada, aga ühendust saab nendega siit:
    MTÜ ”Enne ja pärast sündi”
    Tel 657 2479
    nomme.varjupaik@mail.ee

    Kui ma riideid viisin, siis panin nendega poekotitäie toiduaineid ka kaasa. Lisaks on nad kuulutanud, et vajaksid selliseid täitsa igapäevaseid majapidamistarbeid nugadest-kahvlitest seinakellani välja.

    ReplyDelete
  4. meie peres sündimas aprillis tüdruk, olemas juba kaks poega,üks 7 aastane ja teine üheksa. Kui kellelgi oleks meile pakkuda lastele riideid või ka mööblit, oleksime tänulikud. Enda tarbeks abi küsin esmakordselt, sedagi ainult seepärast, et viimased kuud on meie perele materiaalselt väga keerulised olnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere Krista! Kirjuta mulle meilile, mul on üht-teist jälle kogunenud:)

      Delete