Saturday, November 1, 2014

Kõrvitsateta kõrvitsapüha ehk lihtsalt elegantselt lohakas moepühapäev reedel


Eile toimus Diibis esimene naistele mõeldud moeüritus - "Moepühapäev REEDEL". Ega ma midagi väga sellest arvata ei osanud, selles mõttes, et mis seal ikka väga teistmoodi saab olla võrreldes lastemoe pühapäevadega. Aga vau! isegi kui ma seda esimesena ise ütlen, siis oli see alles üritus. Kõik oli kuidagi teistsugune. Lummav. Natuke nõiduslik. Natuke salapärane. Natuke romantiline. Natuke elegantne. Natuke lohakas. MiMoST, kes suvel tutvustas oma toredat lastemoodi, oli seekord väljas oma esimese naistele mõeldud kollektsiooniga.Särtsu andsid kostüümidele juurde Eleka Pajusaare prossid. Pange tähele, et  modellidena astusid üles ka meie enda teenindajad, kelle uued riided on samuti MiMoSTilt. Kas pole mitte vahvad?
Lisaks moele luges meile oma uuest kogumikust luuletusi ette Liis Koger. Mina, vana luulelemb, tundsin sellest tõelist rõõmu. Mulle tundus, et teised ka. Kellele ei meeldiks kaunis romantiline ja tõeliselt naiselik luule?

Ma korraks olin kurb, et ma ei leidnud turult kõrvitsaid, sest mul oli plaan Diip kõrvitsate ja küünaldega täita, aga siis mõtlesin ma, et ahh mis seal ikka. Ega see Hällõuviin polegi väga meie pidu. Nii et tuli üks kõrvitsateta kõrvitsapüha pidu. Lihtsalt moekas.




































                                                                 Fotod: Efkaphoto.com

Meil on Diibi moekalendrisse plaanitud naistele mõeldud moeüritusi veel teisigi. Võimalik, et ma teen kuupäevades pisikesed muudatused, kuid ma hoian teid kursis.



No comments:

Post a Comment