Sunday, November 16, 2014

Eile nägin ma haldjaid



Läbi aegade on rahvas kokku puutunud kummaliste olenditega - metshaldjad, veehaldjad, maahaldjad, murueit ja tema tütred... Üks tsitaat ütleb lausa, et igal inimesel on oma haldjas. Ma ei ole nüüd teab,  mis haldjaekspert, seega ei oska ma päris täpselt öelda, kas neid ammustest aegadest peetakse pigem headeks või halbadeks olenditeks, aga minu maailmas on haldjad head. Maagilised, positiivsed, isegi ispireerivad. Sajakonna aasta eest nähti neid veel üsna sageli. Mida aeg edasi, seda vähem inimesed haldjatega kokku puutuvad. Kuid aegajalt siiski. 
Mina kohtasin eile haldjaid. Ma kohtasin tervet Haldjapere. Nendega võisid kohtuda ka kõik teised, kes eile Diibis "Väikese vimkaga Moepühapäeval" kohal olid. Mul on natuke kahju, et rahvast ei olnud sama palju kui tavaliselt pühapäevadel kui me peame toole ja laudu juurde organiseerima, sest Haldjapere moeeetendus oli vaieldamatult üks toredamaid. Aga ega see meie lusti vähendanud. Nii nagu ma katkise grammofonina ka neile korrutasin, et nende riided on küll piltidel ilusad, aga päriselus lausa hingematvad, ütlen seda ka teile. Kui riietesse võib armuda, siis mina olen armunud. 

Ja Kristi ja Mariliis, kaks "ägedat mutti" nagu üks mu tuttav neid mulle tutvustas, on tõesti ägedad "mutid". Kui aegajalt peetakse mind inspireerivaks, siis te peaksite nende kahe naisega kohtuma. Mul on tunne, et ma pidin nende kahe naisega just nüüd kohtuma, sest ma sain eilsest Haldjaperga kohtumisest nii palju positiivset energiat, et ma olen hakkamist ja indu täis. Olgugi, et nohuse Ida kõrvalt ei ole ma liiga palju magada saanud. Magamine ongi nõrkadele. Ma teen endale kruusitäie musta kohvi ja hakkan uurima võimalusi oma projektidega edasiminekuks. Selleks oligi vaja Haldjapere kohata;)

Oi, kuidas mul on kahju, et Efkat just eile ei olnud, tal oleks õnnestunud seda ilu paremini tabada. Kuid siiski mõned pildid eilsest vahvast õhtust.

                    

      

                                 

                                           

                               

                               

                                

                                    

                                 

                                    

                             

                                  

                                   

                                   

                                      

      

                                  

                                    

Vaadake kindlasti ka pilte nende Facebooki lehel -https://www.facebook.com/pages/Haldjapere/110600512331220?ref=br_rs. Seal on moeetendusel näidatud toodete kohta ka lisainfot. 

No comments:

Post a Comment