Wednesday, November 12, 2014

Täna on sallitallaja minus rahul!


Juba sellest ajast kui ma eelmisel aastal TMW raames Trad.Attack! "Koorekese" lugu kuulsin, on see mul peas kummitanud. Mitte iga päev loomulikult, aga ikka ja jälle leian ma end "nigadinagadi" ümisemas.
Täna jäi mulle nende plaat poes silma ja nüüd möirgab Mondeo-Matis just see plaat. Küll on kahju, et heli nii kehvapoolne on, aga ma ei saa ka väga viriseda. Hea, et plaadimängija üldse töötab. Raadio näiteks ei tööta.

Ja nüüd on mul Tšaikovski plaadi kõrval autos veel üks plaat. Sallitallaja minus on rahul. Rahul, et tee Tallinnast Ussipessa ka piisavalt pikk on. "Kooreke" jõudis mitu tiiru teha:)


4 comments:

  1. Oh, Sa oled tagasi! Kui tore! Mul on nii siiralt hea meel. Ma loodan, et Sa enam uuesti ära ei kao, sest järgmisel korral saadan ma sulle tõepoolest anuva meili, et Sa blogimisega ikka jätkaks. :) Sul on kahtlemata parim blogi ever;)

    ReplyDelete
  2. Ma olin ka nii happy, kui su blogi taas avastasin :) Mulle meeldib :)

    ReplyDelete
  3. No tänan:) Aga jah, käisin üht etendust vaatamas (http://www.diipkunstiinimene.blogspot.com/2014/10/ma-ei-tea-keda-ma-rohkem-armastan-ivo.html) ja see pani mind olukorda/asju/mõtteid/jne ümber hindama ning tundus, et blogimise lõpetamisest ei võida keegi, kaotan vaid mina:) Ja nii ma edasi kirjutangi. Koerad las hauguvad.

    ReplyDelete
  4. Ja koerad hauguvad niikuinii. Alati. Iga asja juures. Selle üle, mida sa sööd, mida sa kuulad, mida sa ütled, mida sa mõtled; selle üle, kes sa üleüldiselt oled ning selle üle, kelleks sa end pead. Ja ka selle üle, millest sa blogid. Aga Sa oled kahtlemata nendest koertest üle, Su lugejad usuvad sinusse :) ja paljud teised ka - seejuures sina ise, mis ongi kõige olulisem:)

    ReplyDelete