Sunday, January 18, 2015

Väikesed päikesed sinu kodus ehk Valguspalli loos


Mulle meeldib tegelikult pime aeg. Seda väga lihtsal põhjusel - ma armastan küünlaid. Mul võiks igas toas ja kogu aeg küünlad põleda, aga see ei oleks kõige turvalisem. Eriti minusugusele unustajale. Ma paneks Diibis ka igale poole küünlad, aga see pole ka kuigi praktiline. Aga hubasust tahaks ikka. Nii hakkasin ma otsima alternatiive ja sattusin sellisele leheküljele nagu Valguspall. Kohe oligi selge, et just need armsad puuvillased valguspallid peavadki Diipi talvisel ja pimedal ajal kaunistama.

Teate, ma ütlen ausalt, et nad on päriselt veel armsamad kui pildil. Kui te mind ei usu, tulge ise vaatama. Võib-olla mitte Ussipessa, aga Diipi olete igal hetkel oodatud.

Ühe  20st pallist koosneva komplekti riputasin ma ka meile koju garderoobi. Need sobivad sinna nagu valatult ja annavad nii palju juurde. Äärmiselt põnev sisekujunduselement, mille kasutusvõimalused on piiritud. Lisaks sisekujundusele tuli mulle kohe silme ette ka suvine aiapidu. Kas teile ka? Valged linikud, mummuline morsikann, suvelilled vaasis, vaikne suveöö ja valguspallidest vanikud laua kohal rippumas...
Ühe komplekti, mis koosneb sinistest ja valgetest pallidest, loosin ma ka teie vahel välja. Jätke oma nimi kommentaaridesse ja kolmapäeval loosin võitja välja. Paha ei teeks kui te Valguspalli FB lehe omale meeldivate hulka lisaksite ja teistegagi seda infot jagaks.
Kui loosiõnn ei naerata, siis tellimiseks kirjuta valguspall@gmail.com või Facebooki  lehe sõnumitesse. Märgi ka ära, kas soovid saada oma valguspallid kätte Smartposti/Omniva pakiautomaati või kohtume Tallinna piires :)







41 comments:

  1. Oi nii väga tahaksin:) olen neid otsinud ammu. Ja just valge ja sinisega toon sobib meie koju ideaalselt. Taie, taie@hot.ee

    ReplyDelete
  2. Väga lahe leid! Ma viiks need oma lapselapsele, ta umbes sama vana kui sinu tirts ja magades oleks nii mõnus valgus, et pimedas ei peaks olema. rpeerna@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Mulle sobiks koju need kaunistama magamistoa akent ning muidugi suvel oleks neid õhtuti tore meeleolu loomiseks kasutada :)

    topaze@hot.ee

    ReplyDelete
  4. Oo, mu magamistuba vajab neid!
    Triin
    kandtriin@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Mina sooviks neid niiväga:)


    anniadamson29@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Meie magamistuppa sobiksid need väga hästi :)
    riintamm@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Ma sooviks neid väga, olen neid juba pikemalt piilunud, need oleks ideaalsed lapsetuppa :)
    Maarja
    maarjavilpart@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Katsun ka õnne! Sinine on nüüd meie "uus roosa". :)
    polledjapapud@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Ma tahtsin lihtsalt jälje jätta, et milline lahe leid. Mulle kangastus ka suveõhtu aias nende pallikestega. Tänud märkamast väärt asja!

    ReplyDelete
  10. Mina leiaks ka neile kasutust :)
    silja153@hot.ee

    ReplyDelete
  11. Väga ägedad, proovime ka õnne.
    karini88@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Tahan, tahan, tahan! :) Selline hubane valgus sobiks imehästi mu varsti valmivasse elutuppa. :)
    eva02@hot.ee

    ReplyDelete
  13. Tulen Diipi järele ;). Sobivad mu elamisse! tiilen@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Oo, panen oma loosiõnne proovile : ave.algpeus@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Minu magamistuba ihkab mõnusat valgustust ! - mariss@live.com

    ReplyDelete
  16. Niii lahedad!! Äkki loosiõnn naeratab :)
    Liis434@gmail.com ja kättetoimetusviis oleks pakiautomaat

    ReplyDelete
  17. Taas üks äri, mis põhineb sellel, et tellitakse Hiinast odavat träni, pannakse siin korralik juurdehindlus ja ongi bisnes missugune. Cotton ball lamps või cotton fairy lights nime all leiab neid eBayst oluliselt odavamalt, u 6-15 eurot koos Eestisse saatmisega. Olulisem sellest kokkuhoiust on aga, et juhtmega tuledest on ammu juba edasi liigutud ja isegi USA-st tellides saab u 10 euroga kätte 20 pallikesest koosneva valguspallikomplekti, millel on toiteks patareiblokk. See on aga olulisem kui lihtsalt kokkuhoid, sest dekoratsiooni võlu rikub tolknev juhe ju täiesti ära. Ja veelgi enam - eriti aiapeo puhul pole ju seda pistikupesa üldse lähedalt võtta ja hakka siis veel vedama pikendusjuhtmeid üle aia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga miks kohe halvustada, et keegi ettevõtlik inimene midagi teeb? See on ju pigem kiiduväärt, et on ettevõtlikke inimesi, kes oskavad teenida.

      Delete
    2. Kahju, et on inimesi, kes nõnda koledalt kommenteerivad. Valguspalli ettevõtmise eesmärk on tuua taolised valgustid eesti inimestele lähemale ja ma arvan, et päris tasuta selline ettevõtmine lihtsalt ei elaks. Loomulikult võib igaüks neid ka internetist otsida, kuid Valguspallist saate meeldivate värvide olemasolul oma valgustid kätte lühema ajaga kui kuu aega oodates. Kommenteeriksin ka patareiblokiga valgusteid - need lihtsalt põlevad väga vähe aega. Aga valik on alati igaühe enda teha :)
      Aitäh Eveliisile toreda postituse eest!
      Valguspall

      Delete
    3. Tead, alati on nii, et kui keegi koob/heegeldab/küpsetab/ehitab/treib/joonistab/ekspordib midagi müügiks, leidub kusagil keegi, kes ütleb "pähh, mis see siis ise teha ei ole". Ometigi nad ise ei tee kunagi. Kritiseerida on alati kõige lihtsam:)
      Minule meeldib kui inimesed on ettevõtlikud, ma soovin alati neile edu. Ja tänan vahvate pallide eest!

      Delete
    4. Toetage siis juba originaali. www.happylights.com, isegi meie oma homearti poes on need saadaval, küll 50eur maksavad.
      A Eveliis, sinule meeldiks kui sinu loodud asju järgi tehtaks? Näiteks avab keegi kõrval tänavas resto nimega Piid, teeb samad toidud, võib-olla meelitab isegi mõned töötajad üle... ettevõtlik inimene ju seegi, teeb oma ettevõtte ja puha..

      Delete
    5. Ma arvan, et see ei ole päris võrreldav, aga samas pean ma ka ütlema, et meid on ka järgi tehtud. Ma ei saa sinna midagi muud teha kui öelda, et järelikult tegime/teeme midagi hästi kui kopitakse.
      Happylights.comist kuulen ma esimest korda. Kõigi maailma asjadega ei saa ega jõua kursis olla.

      Delete
  18. Tükk aega olen mõelnud tellida, aga äkki enne naeratab loosiõnn :)
    kaisa.lumiste@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Mu valmiva lastetoa nurgast on just need pallikesed puudu. Kodu oleks ka kohe hubasem:)
    madlike001@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Nende pallidega saaks toa tõesti palju hubasemaks :)

    kai.puusepp87@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Minul polegi neid eriti vaja, aga minu kaksikute toale annaksid need pallikesed küll väga palju juurde :)

    Anna-Liisa,
    annaliisa.m@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Proovin ka õnne :D

    puiestik@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Ma just hoidsin silmi lahti sarnase kaunistuse otsingul. Nii et loomulikult osalen!
    mutukamoos ätt gmail.com

    ReplyDelete
  24. Mul kahjuks facebooki kontot pole, aga luban, et räägin isiklikult oma sõpradele ja sõbrannadele neist imelistest pallidest :)

    Aurika
    aurika.mannik@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Oi, mul ju kolmapäeval sünnipäev, oleks küll päris rõõmus üllatus kui loosiõnn ka naerataks :)
    pillevaljaste@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. Olen ammu neid pallikesi imetlenud. Suvel on minu poja elus tulemas tähtis päev, päev kus seistakse käsikäes kõige kallimaga ja kaks armsat põnni emmele issile õnne soovimas!
    berkuemme1@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Aili Sagor :-)
    aili.sagor@gmail.com
    Edu mõnusas ettevõtmises!

    ReplyDelete
  28. Olen juba Valguspalli fb fänn ja tahaks väga endalegi koju.
    silts33@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. Ohoo, remondin just korterit ja uude koju sobiks need nii imehästi :)
    kerli.mgi@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Kristy T
    kristytann@hot.ee

    ReplyDelete
  31. Hissand, KUIDAS ma ometi varem sellisest asjast ei teadnud! Ma olen tükk aega midagi sellist otsinud, millega sumedad suveõhtud rõdul õdusamaks muuta või jõulude ajal toas mingeid valgustavaid pallikesed põlema panna! Kui ei võida, siis tuleb tellida :)
    maarjatiitsaar@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Pallid paneksin lapse tuppa!
    kadri.kollist@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Kuna helesinine on meie peres poiste teema, siis loosis osaleb Keir, et saaks jõulutuled aknalt ära ja midagi uut ja toredat asemele.
    keirrainer@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Eliisa
    eliisa.teder@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Tere, olen härra Gabriel Stanley, eralaenu laenuandja, kes annab elu jooksul võimalus laene. Kas teil on vaja laenu kiiresti, et maksta ära oma võlad või vajate laenu, et suurendada oma äri? Te olete olnud lükkas pankade ja teiste finantsasutuste? Kas teil on vaja konsolideerimise laen või hüpoteek? otsin rohkem, sest me oleme siin, et teha kõik oma rahalisi probleeme minevikku. Me laenab üksikisikute vajavad rahalist abi, mis on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri kiirusega 2%. Ma tahan kasutada seda keskmise teile teatada, et pakume usaldusväärne ja soodustatud abi ja on valmis pakkuma laenu. Nii meiega täna ühendust e-posti aadressil:
    (insuranceloanhome@gmail.com)

    ReplyDelete